PriZm
Üye
Ne zaman etmeyi düşünüyorsun peki ?![]()
Beni bekliyorsun tabi dimi adi herif

Boş olduğum bir zaman

Ne zaman etmeyi düşünüyorsun peki ?![]()

Beni bekliyorsun tabi dimi adi herif
Boş olduğum bir zaman![]()

Aynen hahahahahh senden önce rootlamayı düşünmüyorum![]()

biraz uğraştırır oyunun data si sd kartta olacak onun adında telefon hafızasına klasör açıyorsun sonra programa geliyorsun ilk önce hafıza kartında ki yerini seçiyorsun sonra telefon hafızasındaki yerini seçiyorsun bu kadar ama önemli olan nokta hafıza kartındaki oyunun klasörü dolu olacak telefondaki ise boş olacak bir nevi yönlendirme gibi bir şey yapıyor program ve 1 kez yaptıktan sonra yedek alın ayarları hepsi bu kadarKullanması zahmetli bir iş mi peki ? Uğraştırır mi ?
Bir dakika ya bu arada sen telefonun hafızasına ne yaptin ? Hem kendi kafizasi hemde hafiza karti baya dolu yuh..Ne var bu kadar merak ettim doğrusu![]()

tel hafızası
Sadece uygulamalar ve oyunların data dosyaları
Hafıza kartı
Rihanna'nın bütün klipler f-hd
1897 Rihanna resmi
607 normal fotoğraf
897 müzik
Otg
Battleship f-hd
Spiderman trilogy f-hd
Star Wars tüm seri
3 konser videosu f-hd
Çok fazla birşey yok yani![]()
sendeki rihanna sevgiside amma fazlaymış ha
umarım samsung bunu bir sonraki güncellemede halleder...
çok yokmuşsendeki rihanna sevgiside amma fazlaymış
![]()

Benim telefonumun hafızası 4gbtı bunun 1.10gbına uygulama kurmama izin veriyordu root atıp telefon hafızasıyla hafıza kartını yer değiştirdim 32gb class 10 kartla şu anda gayet miss gibi istediğim oyunu uygulamayı indiriyorum
Kendimden çok seviyorum
Kendimden çok seviyorum
Alıntı fail![]()
Alıntı fail![]()
aynenbuga girmiş
Yer değiştirdim derken?
telefonun hafızası 4gb yerine 32 gb olarak gözüküyor yanı hafıza kartı telefonun artık hafızası diğer 4gblık kısımda sadece android yazılımı var
Swap intsd to extsd yaması sanırım

o değil de dün akşam teli rootladım o programı açtım uygulamaların datalarını hafıza kartına tamam taşıdı fakat oyuna girdiğimde tekrar dataları indirmeye kalktıumarım samsung bunu bir sonraki güncellemede halleder...

bende directory bin programıyla deniyorum asphalt 7 datalarını hafıza kartına aldım programla yolunu söyledim sistem dataları tlf hafızasında görüyor eyw dizinde yeşil renkte seçili oyunu açınca hafıza kartında yeterli alan yok vs gibi bir şey yazıyor ok deyince oyunu kapatıyor. Oysa hafıza var. Sence nedir sorun![]()