s d880 ila ilgili soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derbedero

Üye
    Konu Sahibi
s d880 ila ilgili soru?
:vursamsung d880 yaklaşık bi aydır aldım.. genel olarak bi sorun yok ama şarj sorunu var.

batarya boş iken doldurmak- şarj süresi çok uzun sürüyor..

ve şarj o kadar kurcalayıp konuşmadığım halde en fazla 1 buçuk gün gidiyor..

şimdi samsung d880 kullananlara soruyorum sizinkilerin bataryası ne kadar gidiyor?

benimki normal mi?

drebced

drebced

Üye
valla kardeş samsunglardan zaten uzun süren şarj bekleme bendeki de 2 gün gidiyo ama boş telefonun daha uzun şarj olması gibi bi sorunum yok

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
saydığın özellikler normal.bence illede çift hatlı bi telefon kullanıcam diyosan dst 10 hem fiyatı hemde özellikleriyle beni şaırttı alabilrsin.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Ben Ocak-2008den Bu Yana Samsung D880 Kullanıcısıyım Ve Bugüne Kadar Telefonla İlgili Bi Sorunum OLmadı. (Özellikle Batarya Konusunda ) En Fazla Kullanımda Bile Batarya En Az 2,5 Gün Gidiyor 24 Saat Açık 2-2,5 Saat Tel Görüşmesi Kamera Mp3 Çalar Vs Vs. Bu Kadar Aktifken Bile Batarya 2 Gün Gidiyor.+ Normal Kullanımda da Şarj Bekleme Süresi 4 Günü Buluyor.

tuba_77

Üye
2008 Ocak ayında alıp çok memnun olarak kullanmaya başladığım ve kullanım süresine göre 2-3 gün giden şarjım Kasım ayında birden 1 günde bitmeye başladı bataryanın eskidiğini düşünerek yeni batarya aldım ve aynı şekilde oda 1 günde bitince Bostancı Başarı Teknik Servise birkaç kez götürmeme rağmen sorunumu çözemediler. Son olarak TELPA Teknik Servisi arayıp durumu anlattığımda sorunun HAFIZA KARTI ndan kaynaklanabileceğini belirtip bir süre HAFIZA KARTI nı çıkartıp o şekilde kullanmamı istediler bu şekildede düzelme olmazsa teknik servise getirmemi istediler. Pazar günü şarj ettiğim telefonum bugün Salı ve hala bataryam bitmedi yani benim telefonumun sorunu TELPA nında dediği gibi HAFIZA KARTI ndan kaynaklanıyomuş bataryasında bu şekilde sorun olan arkadaşlara yardımcı olmasından buraya yazmak istedim sizinde benim gibi deneyip çözüm bulacağınızı umarım. Ayrıca şunuda belirtmek isterim keşke ilk olarak TELPA TEKNİK SERVİS i arasaydım bu sorunu çözmek için 2 ay beklemezdim yakın olduğu için Başarı ya götürdüm ve çözüm alamadım siz benim yaptığım hatayı yapmayın ve uzak dahi olsa telefonunuzu TELPA TEKNİK SERVİS e götürün.

--------------- Ekleme ---------------

2008 Ocak ayında alıp çok memnun olarak kullanmaya başladığım ve kullanım süresine göre 2-3 gün giden şarjım Kasım ayında birden 1 günde bitmeye başladı bataryanın eskidiğini düşünerek yeni batarya aldım ve aynı şekilde oda 1 günde bitince Bostancı Başarı Teknik Servise birkaç kez götürmeme rağmen sorunumu çözemediler. Son olarak TELPA Teknik Servisi arayıp durumu anlattığımda sorunun HAFIZA KARTI ndan kaynaklanabileceğini belirtip bir süre HAFIZA KARTI nı çıkartıp o şekilde kullanmamı istediler bu şekildede düzelme olmazsa teknik servise getirmemi istediler. Pazar günü şarj ettiğim telefonum bugün Salı ve hala bataryam bitmedi yani benim telefonumun sorunu TELPA nında dediği gibi HAFIZA KARTI ndan kaynaklanıyomuş bataryasında bu şekilde sorun olan arkadaşlara yardımcı olmasından buraya yazmak istedim sizinde benim gibi deneyip çözüm bulacağınızı umarım. Ayrıca şunuda belirtmek isterim keşke ilk olarak TELPA TEKNİK SERVİS i arasaydım bu sorunu çözmek için 2 ay beklemezdim yakın olduğu için Başarı ya götürdüm ve çözüm alamadım siz benim yaptığım hatayı yapmayın ve uzak dahi olsa telefonunuzu TELPA TEKNİK SERVİS e götürün.

technologist

technologist

Üye
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler... Ben telefonu yeni aldım yoğun mp3 ve kamera kullanımı 2 gün normal kullanımda 3 gün gidiyor... Bide hafıza kartı olayı çok mantıklı bir gün film atıp otobüste film izleyeyim dedim, Ekran sürekli hareketli ve açık tüm ekran olarak izlendiğinden midir nedir? 2 saatte şarjın yarısı bitti... Telefonu kullanırken telefon özellikleri dışına fazla çıkmamak lazım yoksa şarj cidden dayanmıyor..

yanks

yanks

Üye
:vursamsung d880 yaklaşık bi aydır aldım.. genel olarak bi sorun yok ama şarj sorunu var.

batarya boş iken doldurmak- şarj süresi çok uzun sürüyor..

ve şarj o kadar kurcalayıp konuşmadığım halde en fazla 1 buçuk gün gidiyor..

şimdi samsung d880 kullananlara soruyorum sizinkilerin bataryası ne kadar gidiyor?

benimki normal mi?

kesinlikle senin telinde problem var yaklasık 2,5-3 gun kullanıyorum ve telefon ile deli gibi konunsmama ragmen 1,5 gun kadar az gitmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt