S advance jakkında bikaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Göreceğiz,gelsin alanlar olcak :oke:

karizması yok, fazla alınsa bile unutulur işlemci çin malı desen, malzeme de damacana plastiği ohooo çok gördük böylelerini general mobile kiim samsung kim biraz mantıklı lütfen ?

Lohengram

Lohengram

Üye
karizması yok, fazla alınsa bile unutulur işlemci çin malı desen, malzeme de damacana plastiği ohooo çok gördük böylelerini general mobile kiim samsung kim biraz mantıklı lütfen ?

Boş laf ediyorsun halen,bende Samsungcuyum 2 tane samsung tel. var bende ama artık kabullenmen lazım GM iyi iş çıkarmış bide bu tel. GM üretmiyor bilgine
:oke: Çin malı demişsin fakat CPU-GPU bilindik ürünler :megafon:

KernelTeam

KernelTeam

Üye

Boş laf ediyorsun halen,bende Samsungcuyum 2 tane samsung tel. var bende ama artık kabullenmen lazım GM iyi iş çıkarmış bide bu tel. GM üretmiyor bilgine
:oke: Çin malı demişsin fakat CPU-GPU bilindik ürünler :megafon:

600tl lik telefonda ne kadar iyi bir cpu olabilir ki ? tabi görmeden konuşmamam bence de yanlış ama büyükk ihtimalle dediğim çıkar bu fiyata böyle cihaz imkansızdır. bence ya donanım yada malzeme çok kalitesiz göreceksiniz, ayrıca kopya yapmışlar telefonu

slhtnr

slhtnr

Üye
600tl lik telefonda ne kadar iyi bir cpu olabilir ki ? tabi görmeden konuşmamam bence de yanlış ama büyükk ihtimalle dediğim çıkar bu fiyata böyle cihaz imkansızdır. bence ya donanım yada malzeme çok kalitesiz göreceksiniz, ayrıca kopya yapmışlar telefonu

hocam telefonu ben biraz inceledim interneten kullanici yorumlarini okudum hic olumsuz birsey soylemiyorlar youtubede real racing3 oyununu koymuslar performans olarak telefon hic kasmiyor oyunda birde antutu testinde 13000 civari skor almis.

Lohengram

Lohengram

Üye

Galaxy S3-S4 fabrikadan 400 TL-Iphone 5 350 TL gibi bir civara yakın fiyattan çıkıyor GM da bu fiyata yakındır fakat marka GM olunca fiyat düşüyor :oke:

KernelTeam

KernelTeam

Üye
telefonu bizzat inceleyeceğim...

Üst Alt