s.a telefonda gereksiz çalışan programları kapatıyorum geri açılıyor yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
s.a telefonda gereksiz çalışan programları kapatıyorum geri açılıyor yardım edin
Selamun aleyküm arkadaşlar. Xperia neo v cep telefonum var whatsapp viber tango gibi programlar kullanma.ktayım. Bu programları kapatıyorum kendiliğinden tekrar'dan açılıyor. Bunlar. Istediğimde açıp istemediğim de kapatmak istiyorum program aradım ama birşeyler bulamadım. Yardımcı olabilir.mısınız arkadaşlar. :-/

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence acik kalsin kapatma. marketi whatsapp.i kullanmadigin zaman ayarlar- hesaplar ve senkronize den en.ustteki.tiki kaldir sarj konusunda ise yarar. arkada calisanlar ne yaparsan yap acilir ugrasma bos yere

hotlock

hotlock

Üye
ayni sorun bndede var. whats ap ı faln hallettim ama hangi birini kapatcam kullanmadgm halde kendi kendine acilip hem rom u bos yere mesgul ediyo hemde telefonun sarjini sömürüyor resmen. En kisa surede tekrar apple a gececem . biktim artk uygulama kapatmaktan onuda gectim artk gittigm her yere sarj aleti goturuyorm. Android ureticilerinin buna bir.cozum bulmasi lazim yoksa bi kac yila kadr herkes android den soguyacak.

klongs

klongs

Üye
ayni sorun bndede var. whats ap ı faln hallettim ama hangi birini kapatcam kullanmadgm halde kendi kendine acilip hem rom u bos yere mesgul ediyo hemde telefonun sarjini sömürüyor resmen. En kisa surede tekrar apple a gececem . biktim artk uygulama kapatmaktan onuda gectim artk gittigm her yere sarj aleti goturuyorm. Android ureticilerinin buna bir.cozum bulmasi lazim yoksa bi kac yila kadr herkes android den soguyacak.

ics de o çözüldü arka plan da sınırlama yapabiliyorsun

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
ics de o çözüldü arka plan da sınırlama yapabiliyorsun
1+ ama arka planda uygulama yok seçeneğini işaretlememek lazım.bazı programlar hata verebiliyor.en ideali max 1 işlem.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
    Konu Sahibi
O ayarlar nereden yapılıyor aynen bende ya bunda şarj aleti ile geziyorum :))

----------Eklendi @ 13:43:06 ---------- Yazıldı @ 13:38:23 ----------

O hesaplar sebkronizasyonlar onlar kapalı sadece veri trafiği açık ben program olarak kapatmak istiyorum . Şarj dayanmıyor . Ics nerde onu bulamadım sınırlama yapmak lcln işletim sistemi 2.3.4 son. Versiyon

PriZm

PriZm

Üye
O ayarlar nereden yapılıyor aynen bende ya bunda şarj aleti ile geziyorum :))

----------Eklendi @ 13:43:06 ---------- Yazıldı @ 13:38:23 ----------

O hesaplar sebkronizasyonlar onlar kapalı sadece veri trafiği açık ben program olarak kapatmak istiyorum . Şarj dayanmıyor . Ics nerde onu bulamadım sınırlama yapmak lcln işletim sistemi 2.3.4 son. Versiyon
İCS işletim sisteminin adı yani İce Cream Sandwich.4.0.3 versiyon.

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo

Üst Alt