.S.W.A.T.
Üye
arkadaslar bu Video 9.22.52 guncellemesi 19 ocak yayinlanan altyazi destekleyen guncelle
daha once yukledik zaten bunu bu eski
henuz ortada guncelleme yok
arkadaslar bu Video 9.22.52 guncellemesi 19 ocak yayinlanan altyazi destekleyen guncelle
daha once yukledik zaten bunu bu eski
henuz ortada guncelleme yok
şuan 34. denemeyi yapcam
--------------- Ekleme ---------------
nasıl aratıyoruz yardımcı olurmusun
menü uygulamalar araçlar yazılım güncelle dediğimde sürekli uygun yazılım güncellemesi arıyor...her defasında
ben Arattım çıktı 72 mb ama o ovi suite güncellemesiymiş 1 saat onu bekledim he
Adam ustalaşmış tecrübe edinmiş 34 kere yaşamış adama soruyo bakınortaya değil :
(Amacım dalga geçmek değil)
Чσu Kиσω;3164693' Alıntı:yurtdışı diye ben mi yeni gördüm anlamadım. ama öncekni yüklemedim
Чσu Kиσω;3164693' Alıntı:yurtdışı diye ben mi yeni gördüm anlamadım. ama öncekni yüklemedim
Haklisin buna benzer bir elestiri de ben yapmistim, ama üstü kapali bu yorumum elestirildi. Dedigin gibi sank uzay aracina dönusecek telefon. ya güncelleme beklemekten telefondan sevk alamiyoruz. ciksa ne olur cikmasa ne olur sanki. Bazi arkadaslar güncellemeden bekledikleri belirli özelikler saymisti, inanin bana o özellikler ciksin baska bir sey isteyecekler.Nasıl bir psikoloji ?!! Hepimiz kilitlenmişiz yeni güncellemelere. Oysa telefonda (N8) çok da önemli bir sorun yok. Ne bekliyoruzki. Yeni güncellemelerle telefonumuz sanki uzay aracına dönüşecek de uçacağız...
S.W.A.T.
nasıl aratıyoruz güncelleme olup olmadıgını yardımcı olurmusun
Adam ustalaşmış tecrübe edinmiş 34 kere yaşamış adama soruyo bakınortaya değil :
(Amacım dalga geçmek değil)
????????????????????????????
orcun knka bende bise anlamadim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?