giyotin67
Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar,hayırlı geceler.s3 mini almayı düşünüyorum bir sitede buldum çok uygun fiyata.yanlız garanti olayı aklımı karıştırdı.garantisi Delta iletişim diye bir firmaymış bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
selam arkadaşlar bi sorum olucaktı size s3 mini alalı yaklaşık 2 ay oldu telefonun herşeyini öğrendim yanlız şu mesaj iletim raporu sesini çözemedim bi türlü telefonu ilk aldığımda mesaj bildirim sesi ıslık sesi ve mesaj iletim raporu sesi beep ti ben değiştirdim bildirim seslerini şu anda kime mesaj atsam mesaj gelince çıkan ıslık sesi iletim raporundada çıkıyor yani iki seste aynı mesaj yolluyorum ardından ıslık sesi geliyor mesaj geldi sanıyorum sürekli ama iletim raporu sesiymiş o ilk geldiğinde telefon böyle değildi mesaj sesi ıslık iletim raporu sesi beep ti ben tekrar öyle yapmak istiyorum bilen bi arkadaş varsa lütfen yardım etsin çok sıkıldım aynı sesi dinlemekten gelen seste aynı iletim raporu seside aynı lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum saygılar.
gittigidiyordan kardeşim
- - - Eklendi - - -
tel de bi sıkıntı yok kayıtlı tel baktım
Keşke samsung garantili ürün alsaydın. Bn teknosadan aldım hiçbir sıkıntı yok. Maşallh
Yav arkadaslar adam akıllı bi tv programi bulamadim.. neredeyse hepsini denedim ise yarayani bulamadm
Hattın ne
yeni gelen 4.1.2 güncellemenin detaylarını bilen var mı?
genelde bu sorun yok. Telefon bi formatlama islemi yaparsanız duzrlecektir büyük ihtimalArkadaslar internet hizi bazen dusuyor telefonumda pek bisi yuklu deil temple run2 fruit ninja paper toss beach buggy yuklu bunlar yuzunden net hizimi kasarmi.suan avea dan aldigim 1gb la girdim telden yaziorum.ama bazen asiri agirlasio.facebooku bile acmio bazen..ne yapmam gerekiyor.simdiden tskler
genelde bu sorun yok. Telefon bi formatlama islemi yaparsanız duzrlecektir büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?