rodinatr
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu cihazda hangi grafik kartı var
Burda sınrlıyo ben açık olanları nası kapatırım diye sormuştumayarlar-geliştirici seçenekleri- arka plan işlemlerini sınırla. buradan yapılıyo kardeşim.
Oyunlarda pek bilmiyorumda İnternette dolaşırken kasma yaptını daha görmedim
arkadaşlar benimde sorularim olacaktı1-telefonu normal kullanırken gereksiz kasma veya takılmalar oluyor mu? 2-subway surfers , modern combat 4, mostwanted gibi oyunlarda kasılmalar oluyor mu.? Bir de ağır flash içerikli sitelerde gezinti yaparken kasılmalar oluyor mu? Son olarakta telefonun kullanıcısı olarak hiç eksi yanını gördünüz mu telefonun? Gördüyseniz nasıl şeyler mesela açıklayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
Burda sınrlıyo ben açık olanları nası kapatırım diye sormuştum
- - - Eklendi - - -
BirdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu iki oyunu nasıl yükleyebilirim Google Play da baktım Cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor nasıl hallederim
- - - Eklendi - - -
Oyunlarda pek bilmiyorumda İnternette dolaşırken kasma yaptını daha görmedim
Mali400
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar benimde sorularim olacaktı1-telefonu normal kullanırken gereksiz kasma veya takılmalar oluyor mu? 2-subway surfers , modern combat 4, mostwanted gibi oyunlarda kasılmalar oluyor mu.? Bir de ağır flash içerikli sitelerde gezinti yaparken kasılmalar oluyor mu? Son olarakta telefonun kullanıcısı olarak hiç eksi yanını gördünüz mu telefonun? Gördüyseniz nasıl şeyler mesela açıklayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?