garip bir az. duymadin da o yuzden. biz sizin arkadaslara azericeyi ogretiyoruz 3 yildir. simdi bir iki sozcuk konusabiliyorlar ))))
ha bide buna goz at bizde kelimlerin cogu ruscadan alinti:
hangi chat programi kullanirsak kullanalim internet veri paketi gerek zaten o sorun digil. whatsappin iyi yani, baglantiyi wi fi oldugu yerde otomatik cevirmesi
nimbuzz varken baska uygulamalara hıc gerek yok bence hem arayuz olarak hemde msn ve face kısılerını cevrım ıcı olarak goruntuley dosya aktarımı dahıl herseyı yaapabılıyorsunuz
reklam cok kucuk en ust kosede duruyor ben hıc sorn yasamadım o reklamdan artı baglantı kopma sorunuda yasamadım uzun sure ıslem yapmadan beklersen kendı oto baglantıyı kesıyorkı buda guzel bırsey gece msnde sohbet ederken elınde telfn uyuyakalırsan bellı sure sonra kendılıgınden baglantısını kesmesı guzel bırsey yanı acıkcası nımbuzz dan memnunum bırde fring var o daha guzel ama belle yukledıkden sonra kuramadım o ayrı fring de goruntulu konusma da yapabılıyorsun
evet son yüklediğim sürümde bu sorunları ben de yaşamaya başladım.şu an kullandığım sürüm 3.3.1(5047)
kendimde çevirimiçi göründüğüm halde karşı tarafta ç.dışı görünmeye başlıyorum bi anda ve yazılanlar gelmiyor.yazdıklarımda gitmiyor.bi süre sonra kendiliğinden düzeliyor.internet bağlantımda sorun yok ama.programla alakalı bi durum.önceden yoktu