*/*Rüya Gerçek Oldu N79 son FW'de HACK Gerçekleşti(Opda Güncellendi)*/*

Sponsorlu Bağlantılar

luckyluke23

luckyluke23

Üye
şimdi anladığım kadarıyla önümüzde iki seçenek var. biri opdadan sertifika ve keyimizi alıp uygulamaları kendimiz imzalamak. diğeri de telefonu hacklemek değil mi?
ben telefonu hacklemeyi tercih etmem şahsen
teşekkürler gene de :oke:

mehmet-579

Üye
büyük olarak Sertifikası uygulamaları, yavaş erişim sonuçlanır. ödeme yapan öncelik verin belgesi ve diğer katma değerli hizmetler indirmektir. Ücretsiz kullanıcılar 3-5 iş günü, lütfen bekleyin indirmek için.

teşekkür ederiz.

cer ve dosyasına tıkladığımda 3-5 gün bekleyin diye bi yazı geliyo ama benim 3-5 günü geçti açıklayabilirseniz çok memnun kalırım dostum...

bulent_2828

Üye
bravo kardeşim sen olmasan hackliyeceğimiz yoktu

ozkangumus

Üye
kardeş sen bir mucizesin sağolasın binlerce kez teşekkür ederim:)

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim işinize yaradıgına sevindim :D

kosezade

kosezade

Üye
kardes ya olmadı :S bide signSis'te virus :SSS

ertooth

ertooth

Üye
Nokia E72 hack leyemedim olmadı kardeş

pRime.

pRime.

Üye
X-plore de A sürücüsüne dosyaları kopyaladığımda dosya açılamıyor hatası alıyorum nasıl cözecez bu sorunu? Yardımlarınızı bekliyorum. Telefon: 5530xm v31.0.005

yusuff34

Üye
meraba bende 5320 5.16 var her yolu dendim olmadı son care bunu deneyim olursa yazarım

opda`da 4 gündür bu uyarı var

Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

metallistm

Üye
n96 v30.101 işe yarar mı?

yusuff34

Üye
süper 5320 de çalıştı artık programları rahatlıkla kura biliyorum

çoooook teşekurler

5320 5.16

yusuff34

Üye
mhmtozturk kardeş başlıga çalışan telefonları eklersen daha çok insan faydalanır

teşekkürler

ismailnayir

Kapalı Hesap
güzel yöntem ama hard format sonrası herşeyi baştan yapmak lazım ben hackli firmwareyi kurdum temiz oldu.

uzaylıı

uzaylıı

Üye
Mapdrive'ı çalıştırın ve silin dediniz.çalıştırdıktan sonra hemen silecek miyiz.diğer işlemleri yapmadan.çok teşekkürler

cihan_01

Üye
yaw arkadas ben 3-4 yıldır maxicep üyesiyim böyle faydalanmamıştım.çok ama çok teşekkürler uzun zaman yapamadığım hack i sonunda yaptım çok saolun

usahinkoc

Üye
ya 15 haneli rakam dediğiniz nedir acil biraz :)

mesut--fb

mesut--fb

Üye
emegine saglık kardeş sagolasın :oke:

kosezade

kosezade

Üye
abi saolasın n79 telefonumdan sıkılmıstım biraz eskimisti ama arkadas bi n79 almıs hacklenmis fontu felan değisik cok hosuma gitti telefonun kasakapak degistirdim ama anlamadıgım su opda'da cer- indirirken 3-5 euro felan istedi paypal ile ucretsiz uyeler 3-5 gun bekleyecekmis nese dedim sabah bakmıstım okula gittim okulun pcde hemen indirdim bende ne mutlu oldum tabiki ama mapdriveyi felan kurmadım daha telefon aksam gelsinde benim yazılımım son surum 31-32.001 mi ne olurmu bence olur gibi

--------------- Ekleme ---------------

allah senden razı olsun abi cok cok ise yaradı saolasun

jeki01

jeki01

Üye
Opdadan 5 telefona sertifika en fazla 1 gun en az da 4 saat bekledim.

Bazi arkadaslar alamiyorlarmis, anlamis degilim.

Hackli olarak N79 kullaniyorum hic sorun yok.

emegine saglik.

Üst Alt