aykuttaze Üye yaw arkadşlar benm n79 dan çektiğim fotolar fotoğraflar menüsüne kayıd oluyodu şimdi çektiğim fotolar kayıd olmuo delirecem napcm bn yardm edn ltfn
yaw arkadşlar benm n79 dan çektiğim fotolar fotoğraflar menüsüne kayıd oluyodu şimdi çektiğim fotolar kayıd olmuo delirecem napcm bn yardm edn ltfn
YuZaRSiFTaN Üye nirvana07' Alıntı: hack ' lenen telefon işe yaramaz bi daha çok çabuk virüs kapar güzelim telefonu bozacaksınız yazık Genişletmek için tıkla ... biliyormusun beni bir tek caydıran sen oldun
nirvana07' Alıntı: hack ' lenen telefon işe yaramaz bi daha çok çabuk virüs kapar güzelim telefonu bozacaksınız yazık Genişletmek için tıkla ... biliyormusun beni bir tek caydıran sen oldun
sertacakin Üye [sıze=4]benim telefon n79 1 haftadır uğraşıyorum en sonda senin yönteminle n79 v32.001 hacklemeyi başardım teşekkürler paylaşımın için saygılar[/sıze]
[sıze=4]benim telefon n79 1 haftadır uğraşıyorum en sonda senin yönteminle n79 v32.001 hacklemeyi başardım teşekkürler paylaşımın için saygılar[/sıze]
apo__55 Üye abey allah razı olsun bin kere 6220c-1 var bende iki aydır uğraşıyorum nasıl görememişim bunu
ersars1983 Üye Bu en başta yazan 15 rakamı ile başlayan sayı ne ? Sanırım IMEI den farklı birşey yazacaz ama nerede ?
Bu en başta yazan 15 rakamı ile başlayan sayı ne ? Sanırım IMEI den farklı birşey yazacaz ama nerede ?
hull_ram Üye bu sitenin ingilizcesi de var arkadaşlar. ingilizce bilenlerin çinceyle uğraşmasına gerenk yok
anl_tr Emekli Yönetici eline saglık işe yaradı valla helal olsun Yani N79 aldım onda uyguladım oldu...
K_R_M Üye Eline sağlık dostum da bu sertifika ne kadar zamanda geliyor acaba? --------------- Ekleme --------------- Tamam geldi oh beee
Eline sağlık dostum da bu sertifika ne kadar zamanda geliyor acaba? --------------- Ekleme --------------- Tamam geldi oh beee
kosezade Üye abi imeimi girdim kabul etmedi x işareti geldi acaba imeimi klonlamışlarmıdır ? telefonu haCK lemek istemiyoruym orjinali kasin isiyorum ben bunu hackledigim zaman telefonu guncelleyinde eski haline dönermi
abi imeimi girdim kabul etmedi x işareti geldi acaba imeimi klonlamışlarmıdır ? telefonu haCK lemek istemiyoruym orjinali kasin isiyorum ben bunu hackledigim zaman telefonu guncelleyinde eski haline dönermi