Haber Rudy Huyn'dan Yeni Bir Uygulama: 6snap

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Rudy Huyn'dan Yeni Bir Uygulama: 6snap
Rudy huyn un attığı tweet şu şekilde microsofttan mail geldi, yeni bir uygulama geliyor diyor :) hadi bakalım hayırlısı :) Acaba nasıl bir uygulama.

-----------

Edit: Uygulama mağazaya geldi.

Ve karşınızda "6Snap"

Link için @Sensation 'a teşekkürler.

Yönetici tarafından düzenlendi:

kesasd

kesasd

Üye
Bence Rudy yeni bir uygulama yayınlıyor :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rudy nin gönderdiği bir uygulama onaylanmış onun için bu yazıyı yazmış

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Eğer öyleyse 6snap uygulaması gelir :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir kere de benim kullandığım/kullanacağım bir şey gelse ne var sanki :zzz:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OozyStaw
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Harbi bu snapchat ne işe yarıyor ya :D valla ben instagram kullanmazdım ama sırf uygulaması yapıldı diye açmıştım üyelik :D

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Geldi bile:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve bulutsuzgece
SLH.55

SLH.55

Üye
hiç sormaya tam detaylı bir şekilde anlatırmısınız ne işe yarıyor bu uygulama ?

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bu çocuk "6" ile kafayı bozmuş :D başarılı bir uygulama gibi detaylı incelemek gerek haber için teşekkür :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu uygulama için logo yarışması yapmıştı, twitterdan takipçiler logo tasarımı göndermişlerdi, demek bu hayaletli 6 seçilmiş, elemelerde de görmüştüm :)

Hagios

Hagios

Üye
Biriside ne işe yaradığını söylememiş :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: SLH.55
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Düşünsenize bir gün birisi ortaya bir program atıyor, bir kişi ne olduğunu bilmeden yüklüyor. Sonra bir anda yayılıyor dünyada hiç kimse ne olduğunu bilmediği programı manyaklar gibi yüklüyorlar. Günün birinde birisi soruyor "lan harıl harıl herkes uygulamayı yüklüyorda ne bu?" - "Valla abi bende bilmiyom herkes yülüyor diye yükledim işte dursun telde" :kop::kop2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, mesutcinik ve sekajmer
Hagios

Hagios

Üye
Düşünsenize bir gün birisi ortaya bir program atıyor, bir kişi ne olduğunu bilmeden yüklüyor. Sonra bir anda yayılıyor dünyada hiç kimse ne olduğunu bilmediği programı manyaklar gibi yüklüyorlar. Günün birinde birisi soruyor "lan harıl harıl herkes uygulamayı yüklüyorda ne bu?" - "Valla abi bende bilmiyom herkes yülüyor diye yükledim işte dursun telde" :kop::kop2:

Aynen bu durumunda pek bi farkı yok sanırım.Teşekkür eden var uygulama için. :D Ama bizle paylaşmamış ne işe yaradığını söylememiş.Lütfen.. :D

narnia16

narnia16

Üye
Sırf sizin için araştırdım neymiş bu diye. Hesabınızı açıyorsunuz rehberinizde kullanan varsa uygulamadaki listenize otomatik ekleniyor. Ondan sonra foto ve video gönderebiliyorsunuz ama gönderdiğiniz içerik sizin belirlediğiniz süre kadar karşı tarafa gözüküyor ve sonra siliniyor. SS atmaya kalkarsanızda karşı tarafa sinyal gönderiyormuş. Eğlenceli bir şey gibi duruyor güzel fikirler çıkabilir insanımızdan :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pek kullanıcısı yok zaten İphone'dan biliyorum. Uygulama ile listenizdeki arkadaşlara bir fotoğraf/video gönderiyor ve gönderilen içeriğin ne kadar süre ile karşı tarafta görüntüleneceğini belirleyebiliyorsunuz. Kişi video yada fotoğrafınızı görüntüledikten sonra gönderilen içeriği karşı taraftan kaldırıyor, yani bir nevi mesajı imha ediyor.

İmha deyince aklıma eskiden izlediğim Dedektif Gadget diye bir çizgi film geldi, oda yeni görev için bir mesaj alırdı ve mesaj okunduktan sonra kendi kendini imha ederdi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Hagios

Hagios

Üye
O kadar işe yaramaz değilmiş.Geçici ve senin kontrolünde olan medya gönderilmesi ve en güzeli medyayı almaya da çalmaya çalışıldığında karşı taraf, uyarı vermesi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
v1.1 güncellemesini mağazaya gönderdi bile:D

bu da ön izlemesi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rudy'ye snapchat göndermek için "rudy6snap" kullanıcı adını kaydedebilirsiniz.

Üst Alt