mavikedi
Üye
Route66 1 numara navigasyon orjinal dağıtımı başladı marketde mevcut hemen yetişene haritalar bedava
Arkadaşlar abartısız dünyanın 1 numaralı navi yazılımı olan route66 android versiyonunu sonunda piyasa sürmüş, şu anda markette indirilebilir ve tam sürümü mevcut. 30 gün sınırsız deneme sürümlü ben daha önce nokia n82 cihazımda route 66 yı 3 yıl kullandım o da 30 günlükdü sisx dosyası vardı süresi bitince yeniden kuruyordum. 3 yıl böyle idare etmiştim
başkada navi yazılımı kullanmadım. GPS e bağlanma hızı nerdeyse 6 saniye sürüyor. mükemmel yapmışlar trafik durumu, radar bilgileri, hava durumu vb. özellikleride mevcut. apk dosyasını telefonun içinden nerden bulacağımı bilmiyorum bilen varsa ayrıca yardımına rica ediyorum. böylece süresi bittikce 30 günde bir kaldırıp yeniden yükleriz. aşağıdaki resimler kendi telefonumdandır. bugün 11km lik bir güzergahda kullandım. yol bilgileri anlık süperrrr dikkat dikkat firmanın merakla beklenen orjinal resmi android sürümüdür. çakma rus yapımı değildir. konu sabitlense çok iyi olur.
sorunsuz çalışan telefonlar :
HUAWEI IDEOS X5
başkada navi yazılımı kullanmadım. GPS e bağlanma hızı nerdeyse 6 saniye sürüyor. mükemmel yapmışlar trafik durumu, radar bilgileri, hava durumu vb. özellikleride mevcut. apk dosyasını telefonun içinden nerden bulacağımı bilmiyorum bilen varsa ayrıca yardımına rica ediyorum. böylece süresi bittikce 30 günde bir kaldırıp yeniden yükleriz. aşağıdaki resimler kendi telefonumdandır. bugün 11km lik bir güzergahda kullandım. yol bilgileri anlık süperrrr dikkat dikkat firmanın merakla beklenen orjinal resmi android sürümüdür. çakma rus yapımı değildir. konu sabitlense çok iyi olur.sorunsuz çalışan telefonlar :
HUAWEI IDEOS X5
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
market linki
sitenin linki ama barkod okuyucu ile indirilebilir.