Route66 1 numara navigasyon orjinal dağıtımı başladı marketde mevcut hemen yetişene haritalar bedava

Sponsorlu Bağlantılar

mavikedi

Üye
    Konu Sahibi
Route66 1 numara navigasyon orjinal dağıtımı başladı marketde mevcut hemen yetişene haritalar bedava
Arkadaşlar abartısız dünyanın 1 numaralı navi yazılımı olan route66 android versiyonunu sonunda piyasa sürmüş, şu anda markette indirilebilir ve tam sürümü mevcut. 30 gün sınırsız deneme sürümlü ben daha önce nokia n82 cihazımda route 66 yı 3 yıl kullandım o da 30 günlükdü sisx dosyası vardı süresi bitince yeniden kuruyordum. 3 yıl böyle idare etmiştim :) başkada navi yazılımı kullanmadım. GPS e bağlanma hızı nerdeyse 6 saniye sürüyor. mükemmel yapmışlar trafik durumu, radar bilgileri, hava durumu vb. özellikleride mevcut. apk dosyasını telefonun içinden nerden bulacağımı bilmiyorum bilen varsa ayrıca yardımına rica ediyorum. böylece süresi bittikce 30 günde bir kaldırıp yeniden yükleriz. aşağıdaki resimler kendi telefonumdandır. bugün 11km lik bir güzergahda kullandım. yol bilgileri anlık süperrrr dikkat dikkat firmanın merakla beklenen orjinal resmi android sürümüdür. çakma rus yapımı değildir. konu sabitlense çok iyi olur.
sorunsuz çalışan telefonlar :
HUAWEI IDEOS X5

market linki
sitenin linki ama barkod okuyucu ile indirilebilir.

sercankd

Üye
internet mi istiyor bu kullanırken

mavikedi

Üye
    Konu Sahibi
ilk başta internet istiyor. çünkü ses dosyasını, radar dosyasını, ve haritayı indirmesi gerekiyor. herşey tamam olduktan sonra wifi yi kapat GPS i aç hemen bağlanıyor. sonra rotanı belirle hepsi bu kadar. ben halen kullanıyorum. sorunsuz

internet mi istiyor bu kullanırken

mancukya

Üye
emegin icin tskler arkadasim deniyelim bakalim bende bunu Nokiada denemistim 2 3 sene önce

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Artıları olduğu kadar eksileri de var. Mesela koordinat girip nokta aplikasyonu yapamıyorsun.Bu benim için çok gerekli bişey.O yüzden sygic yada ndrive vazgeçilmez programlar

lfkaya

Üye
ilk başta internet istiyor. çünkü ses dosyasını, radar dosyasını, ve haritayı indirmesi gerekiyor. herşey tamam olduktan sonra wifi yi kapat GPS i aç hemen bağlanıyor. sonra rotanı belirle hepsi bu kadar. ben halen kullanıyorum. sorunsuz

Arkadaşım Ben de Malesef İnternet istiyor GPS Baglantısını Çevrimdışı diye Uyarı Veriyor
Analaycağın internetsiz çalışmıyor

cemseyyah

cemseyyah

Üye
DENEMEYİN..Ara yüzü bütün navilerden iyidir. Ama harita ve yönlendirmesi beni bıktırdı..Benim lisansım olmasına rağmen iğrendim programdan.. Ankarada bile güncel olmayan bir sürü yer var..

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
dostum haritalar her zaman bedavadır. navigasyon ücretlidir. ki oda ilk 30 gün demene olduğu için ücretsiz sunulur

parsreis

Üye
sanırım tam sürüm değil bende lisans kodu istiyor.

Avunyali

Üye
en iyisi piranha öneririm lisansı 30 tl çokta harika denedim satın aldım gayet iyi çalışıyor

superfresh

Üye
Aynı programı benda aldım(Piranha). Ankarada kullanıyorum, haritası oldukça eski, hız kamerası programı çalışmıyor, verdiğiniz paraya değmez.Piranhadan Başka programlara bakın bence.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
bencede lisans kodu istiyor sygic bence