Route 66 V8 Windows Mobile Omnia İçin..

Sponsorlu Bağlantılar

elementalsan

Üye
autorun çalışmıyor otomatik olarak çalışmıyor, kendim çalıştırdığımda ise "access denied. The program cannot start because it is not digitallyy signed with a trusted certificate" uyarısı veriyor. Route66 cab dosyasını yüklemeye çalışınca da yükleme başarısız diyor. yardımlarınızı bekliyorum.

elementalsan

Üye
the program can not start because it is not digitally signed with a trusted certificate hatası alıyordum, sonunda anladım nedenini. Meğerse bu uygulama dosyalarını telefona activesync veya telefonun programı neyse onla bağlanıp telefona öyle atmak gerekiyormuş, ben daha kısa sürüyor, bağlantıda kopmalar oluyor diye hafıza kartını direk bilgisayara bağlayıp içine atıyordum. B7320 samsung omnia pro ile mükemmel çalışıyor. Teşekkür ederim. Bir de persian gulf (middle east) haritası bulabilsem daha güzel olcak, aslında buldum ama kilitli gösteriyor, şifre filan istiyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..bununla sadece Türkiye haritası çalışır..

ysirakaya

Üye
teşekkür

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

gestapoo

Üye
Nadir kardeş bende samsung B7320 omnia pro var route 66 programı ve türkiye haritası da var.
ancak bana deniz haritası lazım kardeş nerden bulabilirim.yardım eedersen sevinirim....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deniz?

gestapoo

Üye
deniz haritası işte garminin var ege marmara denii haritası derinlik kontürleri var onlarda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hımmm route 66 da sadece ülke haritaları mevcut..

gestapoo

Üye
samsung b7320 tgelefonum varwindows 6.5 yüklü buna deniz haritası nasıl yüklerim garmin var aama o sinbian ı destekliyor windows u destekleyen yok mu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garminin wm yi desteklediğini duymadım..

selamiduvar

Üye
programı indirdim cab dosyası yüklüyor dedikten sonra başarılı bir şelikde kuruldu diyor.sonra ekran kararıyor bekliyor öylece sonra hata veriyor kurulum hatası. acaba neden oluyor telefon modeli samsung omnia lite b7300 olan. lütfen yardım edermisiniz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfadaki txt dosyasını kendi telefonun için düzenlemen gerekiyor..

fiorentina0

Üye
kardes tesekkürler paylasımın için bu sansung omnia lite için olur demi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfadaki text dosyasını telefonunun için düzenlemelisin..

fiorentina0

Üye
nasıl yapacaz onu

gokturk28

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

ismetoz