RotateME V 2.0(beta değil!) ve V2.10 Beta1 (06Şubat2008)

Sponsorlu Bağlantılar

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
RotateME V 2.0(beta değil!) ve V2.10 Beta1 (06Şubat2008)
Rotateme 2.0 telefonunuzun ekranı hiçbir tuşa basmadan yatay ve dikey olarak çevirmenize yarayan bir program.
Bu sürümü beta değil ve 6 şubat 2008 de çıkmış son sürümdür.
Sertifika işlemi uygulamanız gerekmekte

1-Önce: N95AccelerometerPlugin.sis kurun ( N95AccelerometerPlugin.sis bu programa sertifika işlemi gerekmiyor)
2-Sonra: rotateMe_2_0.sis programını sertifikalayarak yükleyin.

kullanımı ile ilgili video:

Kullanabileceğiniz Cihazlar : N95, N95 8gb, N82
(diğer telefonlarda çalışmaz !!!)

-------------------------------------------YENİ BETA---------------------------------------------------
RotateME V2.10 Beta 1 bu sürüm yukarda bahsettiğim sürümün 2 yeni özellik eklenerek teste sunulan Beta 1 sürümüdür. bazı aksaklıkların olma olasılığı yüksek, dileyen bu sürümü kurabilir.
  1. N95 te müzik tuşları kaydırarak açtığınızda ekran yatay konuma geçiyordu, RotateME V2.10 Beta 1 çalışıyorsa ekran yatay konuma geçmiyor ! siz telefonun konumu değiştirerek yatay konuma geçmesini sağlıyorsunuz.
  2. Bildiğiniz üzere rotateMe nin bütün sürümlerinde ekran sadece sola dönüyordu. RotateME V2.10 Beta 1 yüklerseniz ekran sağ tarafa da (180 derece) ekran dönebiliyor.
RotateME V2.10 Beta 1 te buglar mevcut hemen 3 tane bug söyleyeyim:
  1. Ekran 180 derece döndüğünde tema uyumlu değilse altta ve üste bazı yerler gözükmüyor (orjinal temalarda sorun yok). operatör isminin yer aldığı kısım sapıtıyor.
  2. diğer bug ise kayan kapağı aşağıya çekip müzik butonlarını açtığınızda müzik tuşlarının ışığı yanmıyor (slide disabled modu Slide disabled ise)
  3. Son bug ise N82 de ekran 180 derece dönmüyor!

Ekli dosyalar

nightwolfi

Üye
ellerine sağlık

Dampierre

Dampierre

Üye
bende rotateme 2.0'ların hiçbiri çalışmıyor ama bir deneyeyim bu arada türk telekom'u iflas ettirmişsin be abi

rroyy

rroyy

Üye
birbirimizle yarışıyoruz galiba:D ozmn bende konuma 2.1 olanını paylaşım:) 2.10 da N95 in kapagını actıgınızda (müzik tuşları) ekranın otomatik dönmemesini sağlayabiliyrsunuz ayrıca:D ters tarafada yani 180 derece döndürebiliyorsunuz:D samire bağış yapmıştımda erkenden alıyoruz sürümleri:)

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende samire bağış yaptım ve fazlasıyla yapmışım :D adamla bizzat görüşme fırsatı yakaladım. paylaşılan sürümü yayınladım bugün altına diğer sürümüde ekleyeceğim.

--------------- Ekleme ---------------

bende rotateme 2.0'ların hiçbiri çalışmıyor ama bir deneyeyim bu arada türk telekom'u iflas ettirmişsin be abi
dostum telefonun N73 sence bundan çalışmayabilirmi? yukarda yazmıştım daa:D
Accelerometer olmayan cihazlarda çalışmaz.

Accelerometer olan cihazlar ise N95,N95 8GB ve N82

Dampierre

Dampierre

Üye
evet çünkü rotateme 1.0 çalışıyordu ama 2.0'larda telefonun accelerometer desteği olması gerektiği için çalışmadı

aiai

aiai

Üye
ii çalışma
:oke:

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim her nekadar benim açtığım konuya rağbet olmasada :)

Ozan

Ozan

Admin
Tesekkurler güzel paylaşım için. :)

Bliss

Üye
Paylaşım için teşekkürler. 2.0 beta da bazen program açık olmasına rağmen her zaman işlevini yerine getirmiyordu. Yani bazen telefonu döndürünce ekran dönmüyordu. Bu problem giderilmiş mi acaba?

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
2.0 da bende sorunsuz çalışıyor. birçok programda sorunsuz ekranı yan çevirebiliyor ama aşırı RAM ve CPU harcayan programlarda otomatik kendisini devre dışı bırakabiliyor bu da bizim için yararlı bir özellik telefonun kilitlenmesine engel olma amacıyla yapılmış.
işin aslı ben 2.1 beta 1 i kullanmıyorum henüz çok sorunlu.

huseyin61

huseyin61

Üye
paylasimin icin tesekurlerde abi bu programi yapan cocuk her hafta bi beta cikartiyo program yapmaninda bi adabi var yav kac tane rotateme cikardi bukadarda olmaz hangisi en son surum sasiriyo insan:)

Bliss

Üye
2.0 ı bende kurdum. Betaya göre daha iyi durumda ancak şöyle bir durum var: Telefonda tuş kilidini aktif hale getiriyorum. Biraz zaman geçtikten sonra kilidi tekrar açtığımda program arkada çalışıyor olmasına rağmen telefonu döndürsem de ekran dönmüyor. Bu olay arada bir oluyor. Tekrar programa girip çıkınca düzeliyor. Telefon olarak N95 8GB da denedim programı. Bu sorun herkeste var mı? Ne yapılabilir? Arkada başka çalışan program yok sadece rotateme çalışıyor.

kursunasker

Üye
Rotateme 2.0 telefonunuzun ekranı hiçbir tuşa basmadan yatay ve dikey olarak çevirmenize yarayan bir program.
Bu sürümü beta değil ve 6 şubat 2008 de çıkmış son sürümdür.
Sertifika işlemi uygulamanız gerekmekte

1-Önce: N95AccelerometerPlugin.sis kurun ( N95AccelerometerPlugin.sis bu programa sertifika işlemi gerekmiyor)
2-Sonra: rotateMe_2_0.sis programını sertifikalayarak yükleyin.

kullanımı ile ilgili video:

-------------------------------------------YENİ BETA---------------------------------------------------

RotateME V2.10 Beta 1 bu sürüm yukarda bahsettiğim sürümün 2 yeni özellik eklenerek teste sunulan Beta 1 sürümüdür. bazı aksaklıkların olma olasılığı yüksek, dileyen bu sürümü kurabilir.
  1. N95 te müzik tuşları kaydırarak açtığınızda ekran yatay konuma geçiyordu, RotateME V2.10 Beta 1 çalışıyorsa ekran yatay konuma geçmiyor ! siz telefonun konumu değiştirerek yatay konuma geçmesini sağlıyorsunuz.
  2. Bildiğiniz üzere rotateMe nin bütün sürümlerinde ekran sadece sola dönüyordu. RotateME V2.10 Beta 1 yüklerseniz ekran sağ tarafa da (180 derece) ekran dönebiliyor.
RotateME V2.10 Beta 1 te buglar mevcut hemen 3 tane bug söyleyeyim:
  1. Ekran 180 derece döndüğünde tema uyumlu değilse altta ve üste bazı yerler gözükmüyor (orjinal temalarda sorun yok). operatör isminin yer aldığı kısım sapıtıyor.
  2. diğer bug ise kayan kapağı aşağıya çekip müzik butonlarını açtığınızda müzik tuşlarının ışığı yanmıyor (slide disabled modu Slide disabled ise)
  3. Son bug ise N82 de ekran 180 derece dönmüyor!

Herkese merhaba forumda yeniyim yükleme ve sertifikalama işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz teşekkürler

Arazlam

Arazlam

Üye
teşekkürler

sheik38

sheik38

Üye
diğer telefonlara neden olmuo kanqa mesela N73?????

tahamata

tahamata

Üye
saol dostum

melax06

Üye
program için teşekür ederim

hüseyin2006

Üye
arkadaşlar benim için bu yazılımı sertifikalayabilirmisiniz ben yapamıyorum yapabilecek birine imei no ve ne gerekirse özel mesajla göndereceğim ben yapamıyorum bu işi benim tel nokia e50

rodeo_mustafa

Üye
Ellerine sağlık

Üst Alt