ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

Sponsorlu Bağlantılar

aatila

Üye
Evet arkadaşlar ilk sürüm apk leri google de bulun ve oyunları tekrar yükleyin ben eski sürüm buldum ve hile işe yariyor.Market güncellemesi yapmayın zaten güncelleme hileyi bloke etmek için.oyunda hiçbir değişiklik olmuyor.
eski sürüm apklerini veya eski modelleerini nerden bulup yuklicez

xxkahin

Üye
eski sürüm apklerini veya eski modelleerini nerden bulup yuklicez

Güzel kardeşim android cihaz kullanıyorsun biraz da saksıyı kullansan tlf unla yapamayacağın şey yok.Neyse soruna gelelim google de oynadığın oyunun ismini ara market yönlendirmesi haricindeki herhangi bir forum sitesinden indir oyunu yukle wi-fi kapalıyken oyunu aç hileni kur.

• Beğen
Tepkiler: Wolkan_20

o_yes

Üye
saol dostum tam aradığım şey

alayinaws53

Üye
yaptım oldu kardeş allah razı olsun senden :)

gkhnyzkllr

Üye
Bu bahsedilin marketten indirilen, Eternity Warriors 2 mi yoksa sahte olanimi acaba cunku ben marketten i ndirdim defalarca denememe ragmen olmadi yardimci olursaniz sevinirim

Remember Me

Remember Me

Üye
Bu bahsedilin marketten indirilen, Eternity Warriors 2 mi yoksa sahte olanimi acaba cunku ben marketten i ndirdim defalarca denememe ragmen olmadi yardimci olursaniz sevinirim
artık son sürüm oyunlarda çalışmamakla birlikte ve grediler eksiye düşmekte...

safatoprak

safatoprak

Üye
Selamun aleykum kardes werdigin lnkte dosya yok acil bi yardim

safatoprak

safatoprak

Üye
Eyvallahta kardes didigni yaptim hic bise olmadi

alayinaws53

Üye
abicim adamlar çalıştırıyor hilenin çalıştığı en son sürüm hangisi sorabilirmiyim indircem onu ?

alayinaws53

Üye
orda ejderhalı bölüm falan varmı

alayinaws53

Üye
benim tablette sdcartta titanium backup dosyası yok nası yapcam

alayinaws53

Üye
titanium backup nerden bulcam ?

safatoprak

safatoprak

Üye
Selamun aleykum kardes paylasimin icin eyvallah ama linkte program yok birde ben basaka biyerden indirdim gwalleti we dedign adimlari yaptim kredm -6470 oldu. Bu dedign hile indestructible oyunu icin gecerli degilmi acil bi yardim etsen cok makbule gecer

mertgio5

Üye
Link ölmüs

bombasi00

Üye
Beyler Beni Dinleyin Eğer Wifi İle İnternete Bağlarsanız -103829 olur ve bidaha düzelmez denenmiştir

Furkanyasintetik444

Üye
Bende niye olmadı ben attım files dosyasının içine