ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

Sponsorlu Bağlantılar

WhistlePR

WhistlePR

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim
-Jamiryo

yasartrb

Üye
telefon ındırmıyor pcden ındırıp kaydedıyorum tele ama bu dosyaları calıstırmaz dıyor

- - - Eklendi - - -

bende olmuyor yardımcı olurmusunuz arkadaslar dosya değişimıne ızın verın dıyor ama bende ole bısey sormuyorkı

- - - Eklendi - - -

yardımcı olacak kımse yokmuyaw

- - - Eklendi - - -

yardımcı olacak kımse yokmuyaw

okidumi35

Üye
kardeşim yaamadım tel verirmsin

- - - Eklendi - - -

yapabilen tel verebilirmi lütfen yardımmm

huggy42

Üye
indir dyirom indirme basarisiz diyo bunu bilgisayara mi indircez yardim edin

- - - Eklendi - - -

cok sagolun allah raZi olsun

catdog136

catdog136

Üye
Ben yaptım, -6470 glu credit oldu yani borçlandım. Ne yapmam gerekiyor, neden bende böyle oldu hocam?

Santazmo

Üye
eline koluna sağlık kardeş ya online olarak girdimde -73000 oldu o nasıl düzelcek geri bi söylermisin

magicviper

Üye
bombshells de calistiramadim bi turlu diger butun oyunlarda oluyo v2 die bi dosya var cikardiklarimizda onu siliyorum 0 oluyo fakat o dosya geri geliyo -6400 falan oluyo 6 7 tane gwallet rar indirdim bazilari bazi oyunlarda calisiyo bazilarinda calismiyo bombshel de calisan bildiginiz bi link varmi

ayrica krediniz bittiginde files icindeki gwallet dosyasini silip yeniden yukleyin bastan 180 krediniz geri geliyo eksiksiz ama bombshells de sikinti olmuyo yapamadim bu arada interneti acip oyuna girdiginiz an kredilere elveda bastan yuklemeniz laziim

bama bi yardimci olun lutfen bombshells oyunculari link ariyorum

engin_amed

Üye
ya kardeş benim tlf samsung galaxy s2 ben ona nasıl yükleyebilirim bana yardımcı olursanız sevinirm şimdiden tşkler ...

memo23142314

memo23142314

Üye
Abi gercekten ise yariyor paylasim icin
Cak tesekkurler oyun daki herseyi
Satin alabiliyorum cok basit ve
Basarili tekrar tesekkur

- - - Eklendi - - -

Abi gercekten ise yariyor paylasim icin
Cak tesekkurler oyun daki herseyi
Satin alabiliyorum cok basit ve
Basarili tekrar tesekkur

Galaxy s3 de denindi

hunter41

hunter41

Üye
kredi eksilere indii ?

dont_panicc

Üye
kardeşim bende samsung galaxy s3 var denedim defalarca oyuna girdiğimde credit birden artıyor sonra eski haline geri dönüyor yardımcı olursn bu konuda bana acil çok sevinirim.

umıt1992

Üye
Arkadaslar sirf bu konu için üye oldum ... Arkadasin dedigi gibi yaptim eksilere düşdü....acil yardim lütfen...itemleri yükseltmem lazim acill...kim yardim edebilir kullandigim telefon samsung galaxy s3...

Oopss34

Oopss34

Üye
dediğiniz adımları bir bir uyguladım fakat kredi - 7000 lere düştü tam akaine

xxkahin

Üye
Arkadaşlar ben iki aydır hileli glu oyunlarını sorunsuz oynuyordum.geçen haftadan itibaren oyunların markete güncellemeleri başladı bende üçoyunu güncelledim kredilerim eksiye düştü güncellemediğim corntakt killer 2 de kredilerim duruyor.Anladığım kadarıyla glu şirketi hile kullanımını engellemek adına güncelleme yayınladı ve yeni kurulan oyunlar olsun birkaç ay önce kurulan oyunlar olsun son sürüme geçtiğinde hile engelleniyor.birkaç yöntem denesemde hile aktif edemedim son deneyeceğim yöntem ise eski sürüm oyunların apk bulmak ve güncelleme yapmamak olacak.yöntem işe yararsa buradan bilgilendiririm.

kolkk

Üye
çalışırsa efsane olur çok sağol :D olursa

DePReSF35

Üye
Arkadaşlar ben iki aydır hileli glu oyunlarını sorunsuz oynuyordum.geçen haftadan itibaren oyunların markete güncellemeleri başladı bende üçoyunu güncelledim kredilerim eksiye düştü güncellemediğim corntakt killer 2 de kredilerim duruyor.Anladığım kadarıyla glu şirketi hile kullanımını engellemek adına güncelleme yayınladı ve yeni kurulan oyunlar olsun birkaç ay önce kurulan oyunlar olsun son sürüme geçtiğinde hile engelleniyor.birkaç yöntem denesemde hile aktif edemedim son deneyeceğim yöntem ise eski sürüm oyunların apk bulmak ve güncelleme yapmamak olacak.yöntem işe yararsa buradan bilgilendiririm.
arkadaş doğru söylüyo valla... önceden oluyodu şimdi olmuyo.. defalarca türlü şekillerde denememe ragmen olmadı... lütfen bi çözüm bulun :(

mehmet2404

Üye
Çözüm şimdilik glu oyunlarının eski versiyonlarını yüklemek gibi gözüküyor. Eski versiyonu kurup denedim hala çalışıyor sağol

aatila

Üye
Çözüm şimdilik glu oyunlarının eski versiyonlarını yüklemek gibi gözüküyor. Eski versiyonu kurup denedim hala çalışıyor sağol
Ben glu oyunlarini yukleyeli 1ay flan oldu hileyi yapiyorum klasore onlari yspistirdiktan sonra oyuna girince klasor kendini otomatik olarak yeniliyor bi cozum var mi yardim edene simdiden tesekkurler

xxkahin

Üye
Evet arkadaşlar ilk sürüm apk leri google de bulun ve oyunları tekrar yükleyin ben eski sürüm buldum ve hile işe yariyor.Market güncellemesi yapmayın zaten güncelleme hileyi bloke etmek için.oyunda hiçbir değişiklik olmuyor.