DarKMeloN
Üye
@senbiralemsin'e teşekkürler 3 milyarlısı eklenti olarak ekliyorum ana başlığa ekliyebilirsiniz.
teşekkürler

@senbiralemsin'e teşekkürler 3 milyarlısı eklenti olarak ekliyorum ana başlığa ekliyebilirsiniz.

teşekkürler![]()
Durduk yere paradan olmayalım şimdi , bu hileyi yapıpta aynı zamanda play store'a kredi kartı kayıtlı olupta aradan 2-3 ay zaman geçiren birisi var mı aramızda birisi içimi rahatlatsın
Elim titriyor oyuna girmek istemiyorum valla 
kardeş biz bunu yaptık iyi güzelde bir yerde okudum eleman yapmıs hileyi sonra kredi kartı play store'a yukluymus glu şirketi yaptıgı hile kadarını karttan çekmiş , var mıdır boyle bir şey ? Sonuc olarak iyi kotu buraya 70 kusur yorum atılmış ve yarısı yapmış bu hileyi kredi kartını kaydettirip bu hileyi yapan var mıdır arkadaslar ? Varsa bilginiz dahilinde para cekildi mi ? yaptıgım hile yaklasık 90bin altın kadar ET w2 oyununda oda 1000$ dan fazla yapıyorDurduk yere paradan olmayalım şimdi , bu hileyi yapıpta aynı zamanda play store'a kredi kartı kayıtlı olupta aradan 2-3 ay zaman geçiren birisi var mı aramızda birisi içimi rahatlatsın
Elim titriyor oyuna girmek istemiyorum valla
![]()