ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

Sponsorlu Bağlantılar

kerem_ke

kerem_ke

Üye
eyvallah

mega2

mega2

Üye
beyler ben yapamadım yardım olurmusunuz acaba? lınkten dosyayı ındırdım. telefonu pc bagladım. ındırdıgım dosyayı rardan cıkartıp kopyaladım. sonra pden telefonun içine girip sdcard/Android/data/com.glu.android.gwallet/files dosyasına kopyaladım ama olmadı

DarKMeloN

DarKMeloN

Üye
[h=1]ETERNITY WARRIORS[/h] bu oyuna işlemio burdaki gem hilesini nasıl yaprız

bigwolf2

Üye
söylediklerini yapıyorum oyuna giriyorum başta yukarda gözüküyor 180 bin diye sonra değişiyor 97bin 98 bin oluyor 0a düşüyor yine napmalıyım ?

demokanx

Üye
kardeş biz bunu yaptık iyi güzelde bir yerde okudum eleman yapmıs hileyi sonra kredi kartı play store'a yukluymus glu şirketi yaptıgı hile kadarını karttan çekmiş , var mıdır boyle bir şey ? Sonuc olarak iyi kotu buraya 70 kusur yorum atılmış ve yarısı yapmış bu hileyi kredi kartını kaydettirip bu hileyi yapan var mıdır arkadaslar ? Varsa bilginiz dahilinde para cekildi mi ? yaptıgım hile yaklasık 90bin altın kadar ET w2 oyununda oda 1000$ dan fazla yapıyor :) Durduk yere paradan olmayalım şimdi , bu hileyi yapıpta aynı zamanda play store'a kredi kartı kayıtlı olupta aradan 2-3 ay zaman geçiren birisi var mı aramızda birisi içimi rahatlatsın :) Elim titriyor oyuna girmek istemiyorum valla :)

kayserili_cral

Üye
Arkadaslar bunu yaparken telefonun internetle baglantisini bide ole deneyin

asfa

asfa

Üye
çok teşekkürler arkadaş.süper oldu .ellerin dert görmesin

Preloader

Preloader

Üye
:tşk:

demokanx

Üye
kardeş biz bunu yaptık iyi güzelde bir yerde okudum eleman yapmıs hileyi sonra kredi kartı play store'a yukluymus glu şirketi yaptıgı hile kadarını karttan çekmiş , var mıdır boyle bir şey ? Sonuc olarak iyi kotu buraya 70 kusur yorum atılmış ve yarısı yapmış bu hileyi kredi kartını kaydettirip bu hileyi yapan var mıdır arkadaslar ? Varsa bilginiz dahilinde para cekildi mi ? yaptıgım hile yaklasık 90bin altın kadar ET w2 oyununda oda 1000$ dan fazla yapıyor :) Durduk yere paradan olmayalım şimdi , bu hileyi yapıpta aynı zamanda play store'a kredi kartı kayıtlı olupta aradan 2-3 ay zaman geçiren birisi var mı aramızda birisi içimi rahatlatsın :) Elim titriyor oyuna girmek istemiyorum valla :)

arkadaşlar soruma cevap verebilcek yok mu

SekoMirza

Üye
dekonax evet eksiye düştüğü için kredi kartından cekeceklerdir. dikkat et derim.

WhistlePR

WhistlePR

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim bir sıkıntı devam nakitlere

- - - Eklendi - - -

cümleten rica ederim

giryan91

Üye
saol birader

DePReSF35

Üye
:tşk:

qaliq

Üye
Kredı eksıye dustu nasıl duzeltebılırım :(

yasartrb

Üye
S.a arkadaslar uye oldum ama indirme yerini bulamiyorumyardimcimci olurmusunuz

coozz4243

coozz4243

Üye
Rar dosyasini dediginiz gibi fileste diger dosyalarin arasina attim fakat rar i acamyorum izin vermiyor ne yapabilirim acaba

fifi35

Üye
arkadaşım tşk ederim hack iiçin peki zenonia5 hacki varsa palaşirsan çok makbule gecer

Downey

Downey

Üye
Teşekkürler :oke: