Öneri Rootlu S3 mini sd karta tasima?

Sponsorlu Bağlantılar

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu S3 mini sd karta tasima?
Merhaba arkadaslar. Forumda okadar konu var open gl link to sd vs hicbiri ise yaramiyor.
32 gb class 10 samsung hafiza karti aldim 6 aydir bos bosduruyor kafayi yicem tel hafizasi doldu oyun yuklemiyorum sadece uygulama kullaniyorum. Birisi yardim etsin nasil tasirim bu uygulamalari hafiza kartina.

guneylim

guneylim

Üye
Merhaba arkadaslar. Forumda okadar konu var open gl link to sd vs hicbiri ise yaramiyor.
32 gb class 10 samsung hafiza karti aldim 6 aydir bos bosduruyor kafayi yicem tel hafizasi doldu oyun yuklemiyorum sadece uygulama kullaniyorum. Birisi yardim etsin nasil tasirim bu uygulamalari hafiza kartina.
appmgr.pro.III bunu kullan mükemmel çalışıyor yok satın alamam diyorsan blackmart uygulamasını yükle ordanda beleş yani bedava indirebilirsin

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
appmgr.pro.III bunu kullan mükemmel çalışıyor yok satın alamam diyorsan blackmart uygulamasını yükle ordanda beleş yani bedava indirebilirsin

Denedim oda olmuyor daha oncede denemistim. Ornek olarak resimde koydum. Uygulamalari tasi dedigimde app in kendi sayfasi (app info) aciliyor?

Son düzenleme:
guneylim

guneylim

Üye
Denedim oda olmuyor daha oncede denemistim. Ornek olarak resimde koydum. Uygulamalari tasi dedigimde app in kendi sayfasi aciliyor?
bende not n7000 var gayet güzel çalışmakta taşıyor ama hepsini değil pro olacak bende var buraya ekliyebiliyorsak dahası var

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
bende not n7000 var gayet güzel çalışmakta taşıyor ama hepsini değil pro olacak bende var buraya ekliyebiliyorsak dahası var

Pro zaten.

Nasil yaptigini screenshot olarak gonderebilirmisin acaba?

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Cihazın rootlu ise titanium backup kur sonra Menü>Toplu işlemler>Taşı/Entegre>Kullanıcı uygulamalarını SD karta taşı yolunu izle istediğin uygulamaları seç ve sağ üstteki tik e tıkla. SD karttaki uygulamalarda widget kullanamazsın bu nedenle böyle uygulamaları taşıma.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
^ Ben yazacaktım benden önce yazmış arkadaş yukarıdaki poat

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Evet cihaz rootlu bide o programi deneyim. Saolun.
^ Ben yazacaktım benden önce yazmış arkadaş yukarıdaki poat

Cihazın rootlu ise titanium backup kur sonra Menü>Toplu işlemler>Taşı/Entegre>Kullanıcı uygulamalarını SD karta taşı yolunu izle istediğin uygulamaları seç ve sağ üstteki tik e tıkla. SD karttaki uygulamalarda widget kullanamazsın bu nedenle böyle uygulamaları taşıma.

Pro versiyonunuda ucretsiz versiyonunuda yukledim o menude oyle bisey yok?

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Telefonunun modeli ne? Sanirim.bu samsung S3 le alakali bir durum.
Ben HTC Desire X kullanıyorum. Bence sen telefonunun root olup olmadığını bir kontrol et. uygulamasını kullanabilirsin bu iş için

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Ben HTC Desire X kullanıyorum. Bence sen telefonunun root olup olmadığını bir kontrol et. uygulamasını kullanabilirsin bu iş için

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Ne diyeyim kolay gelsin benim bildiğim bir çözüm yok.

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Neyse vazgectim artik. Butun secenekleri denedim. En iyisi teli degistirmek artik. Bidahada samsung almam.

gta33

Üye
Kardes senin derdine directory bind programi melhem olur bende diger programlari denedim bunun disinda hicbiri yaramiyor telim s3 mini videosuna bak youtubeden nasil yapildigina yapamazsan sana yardimci olurum hadi kolay gelsin

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Kardes senin derdine directory bind programi melhem olur bende diger programlari denedim bunun disinda hicbiri yaramiyor telim s3 mini videosuna bak youtubeden nasil yapildigina yapamazsan sana yardimci olurum hadi kolay gelsin

Directory bind denedim kardes olmadi ama sen nasil yaptin.Directory bind android klasorundeki data ve obb dosyalarini tasiyor dogrumu? Data dosyasi zaten sadece 100 mb ben oyun yuklemedigim icin obb yok. O yuzden komple uygulamayi tasimanin yontemi lazim

AHKE

AHKE

Üye
ozaman şeyi araştır modifiyeli s3mini vold.fstab dosyasını.bunu buldun mu dahili hafızayla h.kartı yer degistiriyor

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
ozaman şeyi araştır modifiyeli s3mini vold.fstab dosyasını.bunu buldun mu dahili hafızayla h.kartı yer degistiriyor

Kaynak varmi? Ve kullaniyormusun butun romlarda sorunsuz kullanilabiliyormu?

AHKE

AHKE

Üye
Kaynak varmi? Ve kullaniyormusun butun romlarda sorunsuz kullanilabiliyormu?
kaynak yokta öle görmústüm xda ya flan bak
bende s3 mini yok onun için sorunsuz çalışır mı bilemem