Gandalf tusuna basinca hata veriyorFrama root indir netin açık olsun busybox su ve super su yükleyecek yuklemez ise sen yükle. Sonra root check yada root validator ile test et tüm olaylar yeşil ise işlem tamam ...
bu romda kalmak istiyorum aslında sd kartı görmeme sorununu çözsem sıkıntı yok sd kartı çıkarınca sd kart çıkarıldı hatası veriyo ama...önceki rom a dön.
bu romda kalmak istiyorum aslında sd kartı görmeme sorununu çözsem sıkıntı yok sd kartı çıkarınca sd kart çıkarıldı hatası veriyo ama...
arkadaşım düşük room yüklemişsin ondan sd kartı görmüyor eski romu yükle düzelir.
arkadaşım düşük room yüklemişsin ondan sd kartı görmüyor eski romu yükle düzelir.
Suanki rom 4.4.2 ama isde sd karti cozersem harikaBende mini 2 kullanıyorum. En kararlı ve sorunsuz rom benim de suan kullandigim 4.2.2 cyanogen 10.2 dir. Forumda bulabilirsin. Onu oneririm. Tum romları denedim. En iyisi bu bence. Root yetkisi de icinde var. Sd kart vb sorun yok.
Xda fa yaziyor demissin link veraen bide ben baksamCm10.1 sorun yok kadar az video sorununuda duzelttim cm11 sd kart xda da nasi duzelecegi yaziyo ama bilmiyorum arastirmak lazim (sorununu nasi cozeriz bilmiyorum malesef )