hsnaln123
Üye
Root ve sonrası Sorun yardım
Arkadaşlar telefonum sony xperia arc S Tefonu kullandığım bi program root istediği için bugun rootladım, root başarılı oldu ve bazı gereksiz uygulamaları kapatmak istedim ismini hatırlamıyorum bi program kullanarak telefonun orjinal programlarını disable konumuna getirdim getirdiğim uygulamalar telefona zarar vericek uygulamalar değildi
ve telefonum kapatandı şimdi açtığımda XPERIA yazısından başka hiç bir şey gelmiyor.
((( acil yardım edebilirmisiniz lütfen napıcam hiç bilmiyorum az çok bilgim var elbet
- - - Eklendi - - -
bu arada ses kısma tuşu + home + başlat tuşuna basınca tel ekranında xperia yazısı gelıyor. ve telı usb ile bilgisayara bağladıgımca sony programı telefonunuza bağlanırken sorun oluştu dıyor. lutfen servis ile uğraşmak istemiyorum bi çözümü varsa yardım edin
ve telefonum kapatandı şimdi açtığımda XPERIA yazısından başka hiç bir şey gelmiyor.
((( acil yardım edebilirmisiniz lütfen napıcam hiç bilmiyorum az çok bilgim var elbet- - - Eklendi - - -
bu arada ses kısma tuşu + home + başlat tuşuna basınca tel ekranında xperia yazısı gelıyor. ve telı usb ile bilgisayara bağladıgımca sony programı telefonunuza bağlanırken sorun oluştu dıyor. lutfen servis ile uğraşmak istemiyorum bi çözümü varsa yardım edin
neden olabılır benmı yanlıs yapıyorum