Root Sonrası Telefon Açılmıyor-HTC Desire 816

Sponsorlu Bağlantılar

filmo

Üye
    Konu Sahibi
Root Sonrası Telefon Açılmıyor-HTC Desire 816
Arkadaşlar bugün telefonumu rootladım, Root Checker ile onayladım yani bir sıkıntı yoktu.
Daha sonra "Titanium Backup" programıyla, HTC 'nin kendi sisteminde olan programları silmek istedim, "HTC BlinkFeed" adlı programı telefonumdan kaldırdıktan sonra ana ekrana dönüş yapamadım daha sonra telefon dondu kaldı yani bir işlev gerçekleşmedi. Güç tuşu araclığı ile yeniden başlattım telefonu, bu sefer de HTC yazan açılış ekranında dondu ve şimdi ne kapatılabiliyor, ne başka bir şey yapabiliyorum. (Kapağı çıkmadığı için batarya çıkartma imkanım da yok tabii)

Lütfen yazımı okuyup bi yardım edin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Googlea Desire 816 stock rom kurma yaz ilgili sitelere gir romu tekrardan kur brick olmuş cihaz

• Beğen
Tepkiler: filmo

filmo

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu bilgisayara bağlayınca "Donanım Kimliği Eksik" hatası alıyorum ve dosyalarıma ulaşamıyorum yani telefon bağlanmıyor. Nasıl halledebilirim ki?

faiq_axadov

faiq_axadov

Üye
telefonumu bilgisayara bağlayınca "Donanım Kimliği Eksik" hatası alıyorum ve dosyalarıma ulaşamıyorum yani telefon bağlanmıyor. Nasıl halledebilirim ki?
kardes sen duzelde bildinmi telefonunu?? bende ayni sorun olmus htc 816 da bilmiyorum nasil duzeldiyim ((

4yhan

4yhan

Üye
Merhaba Blinkfeed ayrı bir uygulama değil sense arayüzünun bir parçası. Sanırım sen senseyi silmişsin. Telefonunda cwm yüklü ise sana bir dosya hazırlayayım. Onu recovery den yükle. En azından bir dene. Telefonuna root attığına göre rom yükleme işini biliyorsun varsayıyorum. Linkteki dosyayı indir ve rom yükler gibi cwmden yükle. Telefon HTC yazısında kaldı kapanmıyor diyorsanda power + Ses açma tuşuna uzun baş bekle. Telefon kapanıp yeniden açılacak. Açılma esnasında ses kısma tuşuna bas. Bootloadere geçecek. Bu anlattığım yeniden rom yüklemek istemiyorsan yapılacak işlem. Zaten recoverye giriyorum diyorsanda uygun rom bul sıfırdan yükle...

istersen bu romu indir sıfırdan kur. HTC One A9 romdur. 816 için port edilmiş.

HTC One M8 Android 6.0.1 Sense 8.0 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Son düzenleme: