Uygulama [Root] Kullandığınız Launcher'i Stock Launcher'a Çevirmek

Sponsorlu Bağlantılar

pusatt

pusatt

Üye
:)

tekin_emre3874

tekin_emre3874

Üye
launcheri stok yapabilmemiz için sadece toucwizi kaldırmak yeterli oluyor mu? yoksa ayarları kişileri mesajları hepsinide tek tek kaldıracakmıyız. Konu açan arkadaş adım adım nasıl yaptığını anlatırsan hem daha açıklayıcı olur hemde yanlış birşey yapmamıza engel olursun.miui iconlarını kullanabileceğim fazla ram tüketmeyen en stabil laucher hangisi? taviye?

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
launcheri stok yapabilmemiz için sadece toucwizi kaldırmak yeterli oluyor mu? yoksa ayarları kişileri mesajları hepsinide tek tek kaldıracakmıyız. Konu açan arkadaş adım adım nasıl yaptığını anlatırsan hem daha açıklayıcı olur hemde yanlış birşey yapmamıza engel olursun.miui iconlarını kullanabileceğim fazla ram tüketmeyen en stabil laucher hangisi? taviye?
hocam anlattım zaten yukarda

Launcheri Cihazına yükle
daha sonra sistem uygulama kaldırıcı dediğim programla touchwiz i kaldır.
touchwiz kalkınca launcher tek kaldığı için sistem onu stock olarak kabul ediyor.

Launcher konusuna gelince..
Ben KK Launcher kullanıyorum. hızlı ve akıcı. yukarıda videoda da sundum. Iconları kullanabilirsin. ayrıca ram hiç kullanmıyor neredeyse..
onun haricinde Rehberi vs. tek tek kaldırmana gerek yok. KK Launcher'ın ayarlarında sayaç var. sayaçtan rehberi whatsapp ı facebooku falan işaretle bildirim gelince üstünde yine 1 simgesi çıkıyor..

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
tekin_emre3874

tekin_emre3874

Üye
Teşekkür ederim. ama uninstal programı bende touchwiz bulmadı launcher buldu. ikisi aynı şey mi?

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Link2sd ile touchwizi donduruyom zaten tek nova kaldığı icin nova oluyor bu kadar basit yani

vaterfa

vaterfa

Üye
kendi kurdugunuz launcher uygulamasini lucky patcher le sistem uygulamasi yaparsaniz daha saglikli olur

Kontrol

Kontrol

Üye
hocam anlattım zaten yukarda

Launcheri Cihazına yükle
daha sonra sistem uygulama kaldırıcı dediğim programla touchwiz i kaldır.
touchwiz kalkınca launcher tek kaldığı için sistem onu stock olarak kabul ediyor.

Launcher konusuna gelince..
Ben KK Launcher kullanıyorum. hızlı ve akıcı. yukarıda videoda da sundum. Iconları kullanabilirsin. ayrıca ram hiç kullanmıyor neredeyse..
onun haricinde Rehberi vs. tek tek kaldırmana gerek yok. KK Launcher'ın ayarlarında sayaç var. sayaçtan rehberi whatsapp ı facebooku falan işaretle bildirim gelince üstünde yine 1 simgesi çıkıyor..

Bende whatsapp a bildirim gelmiyor ?

Kontrol

Kontrol

Üye
kurdum mesajdan sonra ama uygulama ayarlarında hala whatsapp için bildirim görünmüyor

pusatt

pusatt

Üye
Toucwiz i kaldirinca sonuç note 2 yi bile geçti:)

NEXUS

NEXUS

Üye
Bu Kesin Çalışıyor Öle Değilmi Yani Sonra Telefonun Açılmama Gibi Bir Durumu Olmaz :).
Birde Bunu Yapınca Geri Dönebiliyor muyuz :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Touchwiz i silmeden de yapabilirsiniz. SecLauncher2.apk yi SecLauncher2.apx yapın mesela istediğiniz zaman tekrar .apk yaparak geri dönebilirsiniz

Üst Alt