rom yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

KurdishCommander99

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rom yükleyemiyorum
htc m9ew cihaza rom yüklüyorum mevcut stock rom silinmiş, kullandığım teamwin(twrp) ile mi ilgili bilmiyorum ama install den yükleyip kilidi kaydırınca 5 sn de teamwin kendini restartlıyor ve kuramıyorum sd den de yüklemiyor tavsiyeleriniz nedir gençler tel hiçbir şekilde açılmıyor çünkü ne stock ne de custom rom var twrp den de hata verdiriyor.

arslan3332

arslan3332

Üye
Sen önce şu tuvalet fırçasına benzeyen paçavrayı profil resminden kaldırda ondan sonra konuşalım.

arslan3332

arslan3332

Üye
Önce bayrak için devlet lazım senin eli kanlı silahlı teröristlerin var birde saygı mı bekliyorsun? Apo köpeğini yıllardır besliyoruz birde onun p*çlerini mi beslememizi bekliyorsun? O lağım paçavrasını kaldır.
Mesaj birleştirildi:

Bu teröristleri buraya almayın özelden sövüyor birde p*ç kurusu yöneticiler görmedimi bu kansızı

Son düzenleme:
arslan3332

arslan3332

Üye
Lan g*t sıkışınca kürtlerin arkasına kaçma o lağam paçavrasını kim kullanıyosa gelmişini geçmişini s*kmek bize farzdır Türkiye Cumhuriyeti'nin ekmeğini yiyip hainlik yaparsan heryerde nefesini kesilir buradada nefes aldırmam senin gibi p*çlere şimdi s*ktir git bu mecradan

Takipçi Satın Al

Üst Alt