3250 gökhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bazi cm tabanlilarda gider amaEvet ımei atılan cihaza güncelleme almaz diyenleri buraya alıyım. Bu arada kardeşim cm rom kur ımei gitmez
Aynen dediğin gibi blisspop version3.7 test sürümünde gidiyor belkide test için yeni kernel de kullanmışlardır bakmadım hiç kerneline stabil değildi direk 3.6 ya döndümCyanogen nin romlarinda giden görmedim ama farklı Kernel kullanıp farkı bir rom yapan farklı geliştiricilerde gidebiliyor
Evet aynen öyle. Mesela ben çok güzel bir rom bulmuştum kerneli falan baya oynanmış cihazda farklı IMEI yukluydu. Gidiyordu sürekli bir türlü kullanamadım o romu. Cyanogen yada stock roma dönünce geri geliyordu şebekeAynen dediğin gibi blisspop version3.7 test sürümünde gidiyor belkide test için yeni kernel de kullanmışlardır bakmadım hiç kerneline stabil değildi direk 3.6 ya döndüm
İmei baska olmasi pek muhtemel degil de bir numara vardi tam hatirlamiyorum 4.2.1 yukleyince bende *#06# yapinca imei yerine o gorunuyordu o imei yerine gorunen numrayi bir yaz istersen bakiyim ayniysa kernel le duzeliyor odaEvet aynen öyle. Mesela ben çok güzel bir rom bulmuştum kerneli falan baya oynanmış cihazda farklı IMEI yukluydu. Gidiyordu sürekli bir türlü kullanamadım o romu. Cyanogen yada stock roma dönünce geri geliyordu şebeke
Ya o degilde pc niye lazim sana ?açtım ama yıne aynı, biraz arastırdım ne yapsam olmadı.aynı kabloyla note 3 çalışıyr onu gördü.usb yeri mı bozuldu acaba ? oksitlenme olsa sarj olmazdı demi
Rica ederim denedinmi denediysen sonuc nedirtesekkür edrm saol deneyecem. ama önce usb işini çözecem deli etti beni
Agda kayitli degil hatasi aliyorum.stock 4.1.2 surume geri dondum duzeldi. Usb soketi degistrdim simdi pcden denemek istemiyrm.riskli is elimdeki tek telefonRica ederim denedinmi denediysen sonuc nedir
Sirf ag da kayitli degil hatasi icin stock a donulurmu be yaAgda kayitli degil hatasi aliyorum.stock 4.1.2 surume geri dondum duzeldi. Usb soketi degistrdim simdi pcden denemek istemiyrm.riskli is elimdeki tek telefon
Sirf ag da kayitli degil hatasi icin stock a donulurmu be yabi kernel kurmaya bakardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?