GökhanERMCLR
Üye
[ROM][XXUGNA7][4.3.1] PPX Stock (Deodexed) - Galaxy S5 ARAYÜZÜ !!! STABİL DENENMİŞ - V3 28.02
ROM LİNKİ
BUGS:Kilit ekranında dalga efekti bugu var (Nasıl Çözerim: Kilit Ekranı ayarlarına gidin ve kilit açma efektine dokunun ardından hiçbiri ni seçin, şimdi telefonunuz bugsuz ve daha stabil..) Philz Recorvery ile hata alanlar var heralde TWRP ile sorunsuz kurdum buyrun
XDA Alıntı..
Pure Performance X - Stock Edition
Arkadaşlar S5 arayüzü kullanılmış çok güzel bir rom gayet stabil ben suan bunu kullanıyorum tavsiye ederim....
Arkadaşlar S5 arayüzü kullanılmış çok güzel bir rom gayet stabil ben suan bunu kullanıyorum tavsiye ederim....
- Deodexed
- Zipaligned
- INIT.D Support
- INIT.D Tweaks
- Build.prop Tweaks
- Open VPN
- 4 Way Reboot
- HD Voice
- Call Recording
- Ve Dahası...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ROM LİNKİ
HTML:
http://goo.gl/YIT6nV
BUGS:Kilit ekranında dalga efekti bugu var (Nasıl Çözerim: Kilit Ekranı ayarlarına gidin ve kilit açma efektine dokunun ardından hiçbiri ni seçin, şimdi telefonunuz bugsuz ve daha stabil..) Philz Recorvery ile hata alanlar var heralde TWRP ile sorunsuz kurdum buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
XDA Alıntı..
Son düzenleme:
Şiddetle tavsiye ediyorum bi kaç gündür kullanıyorum şimdilik bir sorunlar karşılaşmadım bir tek Dalga Efekti bugu var onuda dalga efektini devre dışı bırakarak düzeltebiliyorsunuz harika bir rom..