[ROM+EXTRAS] Stock i8190XXANC2 Rootlanmış | Deodexed | Zipaligned | Debloated | Init.d

Sponsorlu Bağlantılar

meymenetli

Üye
    Konu Sahibi
[ROM+EXTRAS] Stock i8190XXANC2 Rootlanmış | Deodexed | Zipaligned | Debloated | Init.d
Arkadaşlar merhaba,
son çıkan çekirdeklerden ANC2 romunu ben beğenerek kullanıyorum ve sizlerede tavsiye ediyorum. Kurulum yine standart indirip telefon yada kart hafızasına atıyorsunuz ve recovery ile başlatıp kurulumu yapıyorsunuz.

Chainfire's SuperSU ile rootlanmıştır. esneklik ve performans için tüm uygulamalar sıkıştırılmıs ve deodexed edilmiştir. kendinden busy box kuruludur. gereksiz uygulamalr kaldırılmıştır. vs. vs..

bu tamamen stok romdur arkadaşlar. hiç bir modifiye vs. yapılmamıştır. sade ve orjinal rom kullanmayı sevenler mutlaka bunu bir denesinler.. Ön izleme resimlerine vs. gerek yoktur. bildiğiniz stok rom 4.1.2 işte :D

Not: arkadaşlar eğer şebeke sorunu yaşarsanız baseband guncellemeniz gerekmektedir. ve isteyenler için orjinal kernelde altta linki verilmiştir.

Haydi hayırlı olsun....

Kaynak:

Download:

Rom

MD5 checksum: 9ebcb6b12b2c9bd9394d62e568b35d9b

Modem (baseband)

MD5 checksum: 00e3ba5de2636c48c563dd7b763ef6cf

Kernel

MD5 checksum: be22e0a2efa0014a5e866802a36a8680

Çeviriyi kendi çapımda yaptım.. Hata olduysa şimdiden kusura bakmayın....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: madas123

anılbaran

anılbaran

Üye
Görsel ekleyiniz teşekkürler

meymenetli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım alıntı yaptım ve bu stok rom.. görsel telefonu ilk aldıgın hali gibi oluyor.. :D

hasanbaglan1981

Üye
4 1 2 ise işe yaramaz yine de teşekkürler

meymenetli

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim rootlu stok rom.
onlarca rom denedim ve hala daha stok rom kullaniyorum.
virjinity 11 cok hantal gelmisti bana yukleyince en basta..
ben olsam denemek icin yuklerim. tabi karar sizin.

madas123

Üye
İyi akşamlar öncelikle.. Usta sizden bir yardımda bulunmak istiyorum biraz ayrıntılı anlata bilirmisiniz acaba ? mesela Modem i ne yapıcam Kernel dediğiniz Odin aracılığı ile yaptığımız işlem ROT hafıza kartına atılcak fakt Modem ne olucaktı ?

meymenetli

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım hafıza kartına atıp hepsini recovery modunda baslatıp yukleyeceksin.

önce romu yukle baktın sebeke sorunu oldu sonrada basebandı yuklersin uzerine.

madas123

Üye
usta kusura bakmayın pek alakam yoktur bu işlerle fakat acil telefona bir program için root atmam lazım da biraz yardımcı olursanız sevinirim şimdi bu 3 dosyayıda ZİP olarak atıp tek tek mi kurucam ? Odin lazım değil miusta siz 3 adet dosya atmışsınız şimdi modemi yüklemiyorum ancak şebeke de sorun olursa yükleyeceğim anladığım kadarı ile peki
=>GT-I8190_boot.img-XXANC2-update
=>I8190XXANC2
bu 2 dosyayı nasıl yükleyeceğim ?E:signature verification failed hatası alıyorum yüklemiyor :/ az bi yardım eden yok mu ya

meymenetli

Üye
    Konu Sahibi
usta kusura bakmayın pek alakam yoktur bu işlerle fakat acil telefona bir program için root atmam lazım da biraz yardımcı olursanız sevinirim şimdi bu 3 dosyayıda ZİP olarak atıp tek tek mi kurucam ? Odin lazım değil miusta siz 3 adet dosya atmışsınız şimdi modemi yüklemiyorum ancak şebeke de sorun olursa yükleyeceğim anladığım kadarı ile peki
=>GT-I8190_boot.img-XXANC2-update
=>I8190XXANC2
bu 2 dosyayı nasıl yükleyeceğim ?E:signature verification failed hatası alıyorum yüklemiyor :/ az bi yardım eden yok mu ya
o dosyalar sebekede sorun yasayanlar ve orjinal kernel kumak isteyenler için arkadaşım :D

Üst Alt