meymenetli
Üye
[ROM+EXTRAS] Stock i8190XXANC2 Rootlanmış | Deodexed | Zipaligned | Debloated | Init.d
Arkadaşlar merhaba,
son çıkan çekirdeklerden ANC2 romunu ben beğenerek kullanıyorum ve sizlerede tavsiye ediyorum. Kurulum yine standart indirip telefon yada kart hafızasına atıyorsunuz ve recovery ile başlatıp kurulumu yapıyorsunuz.
Chainfire's SuperSU ile rootlanmıştır. esneklik ve performans için tüm uygulamalar sıkıştırılmıs ve deodexed edilmiştir. kendinden busy box kuruludur. gereksiz uygulamalr kaldırılmıştır. vs. vs..
bu tamamen stok romdur arkadaşlar. hiç bir modifiye vs. yapılmamıştır. sade ve orjinal rom kullanmayı sevenler mutlaka bunu bir denesinler.. Ön izleme resimlerine vs. gerek yoktur. bildiğiniz stok rom 4.1.2 işte
Not: arkadaşlar eğer şebeke sorunu yaşarsanız baseband guncellemeniz gerekmektedir. ve isteyenler için orjinal kernelde altta linki verilmiştir.
Haydi hayırlı olsun....
Kaynak:
Download:
Rom
MD5 checksum: 9ebcb6b12b2c9bd9394d62e568b35d9b
Modem (baseband)
MD5 checksum: 00e3ba5de2636c48c563dd7b763ef6cf
Kernel
MD5 checksum: be22e0a2efa0014a5e866802a36a8680
Çeviriyi kendi çapımda yaptım.. Hata olduysa şimdiden kusura bakmayın....
son çıkan çekirdeklerden ANC2 romunu ben beğenerek kullanıyorum ve sizlerede tavsiye ediyorum. Kurulum yine standart indirip telefon yada kart hafızasına atıyorsunuz ve recovery ile başlatıp kurulumu yapıyorsunuz.
Chainfire's SuperSU ile rootlanmıştır. esneklik ve performans için tüm uygulamalar sıkıştırılmıs ve deodexed edilmiştir. kendinden busy box kuruludur. gereksiz uygulamalr kaldırılmıştır. vs. vs..
bu tamamen stok romdur arkadaşlar. hiç bir modifiye vs. yapılmamıştır. sade ve orjinal rom kullanmayı sevenler mutlaka bunu bir denesinler.. Ön izleme resimlerine vs. gerek yoktur. bildiğiniz stok rom 4.1.2 işte

Not: arkadaşlar eğer şebeke sorunu yaşarsanız baseband guncellemeniz gerekmektedir. ve isteyenler için orjinal kernelde altta linki verilmiştir.
Haydi hayırlı olsun....
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Download:
Rom
MD5 checksum: 9ebcb6b12b2c9bd9394d62e568b35d9b
Modem (baseband)
MD5 checksum: 00e3ba5de2636c48c563dd7b763ef6cf
Kernel
MD5 checksum: be22e0a2efa0014a5e866802a36a8680
Çeviriyi kendi çapımda yaptım.. Hata olduysa şimdiden kusura bakmayın....
Son düzenleme:
ignature verification failed hatası alıyorum yüklemiyor :/ az bi yardım eden yok mu ya