[ROM][XXUGNA7][4.3.1] PPX Stock (Deodexed) - Galaxy S5 ARAYÜZÜ !!! STABİL DENENMİŞ - V3 28.02

Sponsorlu Bağlantılar

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][XXUGNA7][4.3.1] PPX Stock (Deodexed) - Galaxy S5 ARAYÜZÜ !!! STABİL DENENMİŞ - V3 28.02
Pure Performance X - Stock Edition
Arkadaşlar S5 arayüzü kullanılmış çok güzel bir rom gayet stabil ben suan bunu kullanıyorum tavsiye ederim....

• Deodexed
  • Zipaligned
  • INIT.D Support
  • INIT.D Tweaks
  • Build.prop Tweaks
  • Open VPN
  • 4 Way Reboot
  • HD Voice
  • Call Recording
  • Ve Dahası...

ROM LİNKİ

HTML:
http://goo.gl/YIT6nV

BUGS:Kilit ekranında dalga efekti bugu var (Nasıl Çözerim: Kilit Ekranı ayarlarına gidin ve kilit açma efektine dokunun ardından hiçbiri ni seçin, şimdi telefonunuz bugsuz ve daha stabil..) Philz Recorvery ile hata alanlar var heralde TWRP ile sorunsuz kurdum buyrun

XDA Alıntı..

Son düzenleme:

fuatkrts

Üye
Kardeş dili ingilizcemi ??

fuatkrts

Üye
Peki yuklemesi her zamanki gibi zip olarak yukleip rootluyomuyuz ?

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Peki yuklemesi her zamanki gibi zip olarak yukleip rootluyomuyuz ?

Evet kardeş recorvery den yükleyip odin ile rootlayacksın.. :) Şiddetle tavsiye ediyorum bi kaç gündür kullanıyorum şimdilik bir sorunlar karşılaşmadım bir tek Dalga Efekti bugu var onuda dalga efektini devre dışı bırakarak düzeltebiliyorsunuz harika bir rom..

fuatkrts

Üye
Suana kadar tavsiye ettigin hic bi romda sıkıntı cikmadi hepsinden memnun kaldim ama bunun root dosyasiyla cwm fln tam olarak hangisidir onu pek anlamadm o yuzden root dosyasiyla cwm yi indirmedim onlarn direk linki yokmu ?? Olursa cok iyi olur denemek isterim bu romuda..simdiden tsk ederim

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Bak alttaki linklerden Auto Root ve Philz Recorveryi indir.. İlk önce Philz Recorvery i Odin ile flashla... Ardından romu philz recorvery ile kur.. Ardından odin ile cf auto root u kur ve telefon açılırken root olacaktır. Ardından istediğin recorveryi yükleyebilirsin.. Bu arada rom çok iyi bunu uzun süre kullanıcak gibiyim şiddetle tavsiye ediyorum ve kilit ekranı sorununu çözmek için telefon açılınca hiç ekranı kilitlemeden ayarlara gir ve ekran kilit efektini iptal et.. Kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: fuatkrts

fuatkrts

Üye
Kardeşim yine çözdun sorunu tşk ederim.. :)

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yine çözdun sorunu tşk ederim.. :)

Eyvallah kardeşim :) Çözebiliyorsak ne mutlu bize bide herkes böyle emeğin karşılığını vermiyor. Biz bukadar uğraşıyoruz adamlar bir teşekkürü çok görüyorlar ama yapacak birşey yok buna rağmen paylaşımlarım devam edicektir sizin gibi birileri mutlaka forumda mevcuttur :)

• Beğen

fuatkrts

Üye
Zor durumda kaldimi etekleri tutusuyorlar yardim yardim diye.. isi halledincemi tesekkur etmek zor geliyor..tekrardan emegine saglik aksam indircem yuklerim bi sorun olacagini sanmiyorum..yanlz en son istedigin recovery i yukleyebiliyorsun demissin..onu degistrmeye gerek varmi ki ??

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Zor durumda kaldimi etekleri tutusuyorlar yardim yardim diye.. isi halledincemi tesekkur etmek zor geliyor..tekrardan emegine saglik aksam indircem yuklerim bi sorun olacagini sanmiyorum..yanlz en son istedigin recovery i yukleyebiliyorsun demissin..onu degistrmeye gerek varmi ki ??

En son root attıktan sonra CWM yükleniyor hiç kullanışlı değil orjinal RECORVERY gibi.. Ben tavsiye etmem ama isteğine göre istediğini yükleyebilirsin :) ..

• Beğen

fuatkrts

Üye
Peki orjinal recovery i nerden ve nasil yuklicez ? :)

erkanbil

Üye
kardeşim eline sağlık benim tel klon imei yüklersem sorun cıkar mı ? ve custom romu kurduk begenmedik geri orjinal 4.1.2 sürümünü direk odin ile yükleyebilirmiyiz. :tşk:

• Beğen

ciwano0114

Üye
rom yüklerken hata verdi . chose zip from storoge den yyukleme yapılmıyormu

• Beğen

fuatkrts

Üye
evet rom yüklerken hata verdi..

ciwano0114

Üye
Hata ya rağmen oldu kilit ekranında sorun vardı neyse çözdüm. Ama yine geri 4.3 e döndüm. Hava durumu widget i yok tu ve klavye de 4.3 geri gelmiştir diye düşündüm o da gelmemişti . Bunlara rağmen olsun diyenlere öneririm. Stabil di

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Peki orjinal recovery i nerden ve nasil yuklicez ? :)

Orjinal recorvery değil ben TWRP kullanıyorum tavsiye ederim..

kardeşim eline sağlık benim tel klon imei yüklersem sorun cıkar mı ? ve custom romu kurduk begenmedik geri orjinal 4.1.2 sürümünü direk odin ile yükleyebilirmiyiz. :tşk:

Çıkabilir kardeş.. Klon imei telefonların imeileri bildiğim kadarı ile orjinale döndüğü için devre dışı kalabiliyor..

rom yüklerken hata verdi . chose zip from storoge den yyukleme yapılmıyormu

Ben herhangi bir hata almadım kardeş.. TWRP recorvery ile yüklemeyi deneyin ..

evet rom yüklerken hata verdi..

Ben herhangi bir hata almadım kardeş.. TWRP recorvery ile yüklemeyi deneyin ..

Hata ya rağmen oldu kilit ekranında sorun vardı neyse çözdüm. Ama yine geri 4.3 e döndüm. Hava durumu widget i yok tu ve klavye de 4.3 geri gelmiştir diye düşündüm o da gelmemişti . Bunlara rağmen olsun diyenlere öneririm. Stabil di

Hava durumu widgeti klavye gibi şeyler kurulabilir.. Bence orjinal 4.3 den daha stabil ve hızlı :) ..

ciwano0114

Üye
4.4 beklerim

• Beğen

ciwano0114

Üye
Teşekkürler kardeş ama custom rom sevmiyorum. Orijinali çıkar mı bakalım.

• Beğen

Üst Alt