Aynen öyle,cm romlar yavan geliyor değil mi [emoji5]cm13 deneyim dedim v7 on gömlek üstünmüş meğerse
valla sabah kurdum ha şimdi olur ha şimdi alışirim derken olmadı,zaten pek stabil de değil 3 kere resetledi telefonAynen öyle,cm romlar yavan geliyor değil mi [emoji5]
Sistem ui değiştirmezseniz kapanmaz diye biliyorum,yada uyarı verirken pencerede bir daha gösterme bu uyarıyı falan seçeneği varsa kapatabilir sin ,yoksa olmaz yaniArkadaşlar birde buraya yazayım atıla rom bölümünde kimse yok atıla v7 çıkmış yükledim iyi güzel stabil bir rom benim için tek sorunu mobil veri uyarı veriyor diğer v5 v6 da böyle sorun yoktu nedense v7 ye bu seçeneği eklemişler kapatma imkanıda yok system ui ve ayarlar apk dosyalarını değiştirdim hiçbir değişiklik olmadı bu mobil veri ayarları hangi dosya içinde onu değiştirmek istiyorum diğer atıla rom daki ile bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
son çıkan atıla v7 rom da bu sorun var mobil veri uyarı veriyor v6 da bu sorun yok v6 nın ui sini v7 ye attım yine mobil veri uyarı veriyor demek istediğim bu seçenek system içinde onu bilsem v6 nınki ile değiştirmek istiyorum pek anlatabildimmi dostum bu arada bu uyarıyı bir daha gösterme seçeneği yokSistem ui değiştirmezseniz kapanmaz diye biliyorum,yada uyarı verirken pencerede bir daha gösterme bu uyarıyı falan seçeneği varsa kapatabilir sin ,yoksa olmaz yani
Himm anladım,bu konuda bilgim yok maalesef,gravity box yükle widgetini ana ekrana köy,istedigin gibi geçiş yap aç kapat,cok kullanışlı,boyle bir çözüm önerebilir imson çıkan atıla v7 rom da bu sorun var mobil veri uyarı veriyor v6 da bu sorun yok v6 nın ui sini v7 ye attım yine mobil veri uyarı veriyor demek istediğim bu seçenek system içinde onu bilsem v6 nınki ile değiştirmek istiyorum pek anlatabildimmi dostum bu arada bu uyarıyı bir daha gösterme seçeneği yok
sorunu kökden çözmek istiyorum ekstra proğramlar yüklemek istemiyorum aradığım şey mobil veri ile ilgili bölüm hangi system içinde ui içinde değil ui yi degiştirdim yine aynı uyarı var system içinden ayarlar apk sini değiştirdim yine aynı mobil veri yerini bulmak istiyorum nerde acaba bulsam sorun çok kolay gibi v6 nınkini v7 ye atacağım sorun kalmayacaktır ama nerde buHimm anladım,bu konuda bilgim yok maalesef,gravity box yükle widgetini ana ekrana köy,istedigin gibi geçiş yap aç kapat,cok kullanışlı,boyle bir çözüm önerebilir im
zaten biraz daha elimizde kalırsa antika diye satacağız[emoji3]... paralar e-sigara ya[emoji4] pico aldım bendeGaliba gelmeyecek ,s3 un fişini çekiyorlar artık gibi,cm romlara mahkum olacaz
İbrahim atiladan biraz ekran görüntüsü atsana nasıl mis bakalımsorunu kökden çözmek istiyorum ekstra proğramlar yüklemek istemiyorum aradığım şey mobil veri ile ilgili bölüm hangi system içinde ui içinde değil ui yi degiştirdim yine aynı uyarı var system içinden ayarlar apk sini değiştirdim yine aynı mobil veri yerini bulmak istiyorum nerde acaba bulsam sorun çok kolay gibi v6 nınkini v7 ye atacağım sorun kalmayacaktır ama nerde bu
Ben şimdilik hanımın gm5 ini aldım elinden,yoksa masrafa girecektik yeni telefon alip[emoji5] pico güzel cihaz,ben de cubis+griffin 25 kullanıyorum,griffin ara sıra alttan terleme yapıyor onun dışında memnunumzaten biraz daha elimizde kalırsa antika diye satacağız[emoji3]... paralar e-sigara ya[emoji4] pico aldım bende
heyper V8 mivalla şuan için çok güzel, bir ton uygulama var ve ram gayet iyi