Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

alperen262014

alperen262014

Üye
kardeşim derdimi ben anlatamıyormuyum recovery moda girmeyi bende biliyorum fakat recovery yye girmiyor boot menüsüne giriyor direk

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ses(+)tusu ana ekran powertusu basılı tutuyorsun samsung logosunu görünce 1 2 saniye daha bekle sonra tuşları bırak
bu tuşlara basılı tutuyorken Samsung logosu ikinci kez gelsin yani ilk Samsung logosunu gelince tuşları bırakma ikinci kez logo gelsin üçüncü logo gelmeden tuşları bırak genelde bende böyle giriyor

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
uzman47

uzman47

Üye
Muhtemelen power (güç) tuşun takılı kaliyordur. Bataryayi çıkararak güç tuşuna saç kurutma makinasi ile sıcak hava uygula ve bir kaç defa tuşu bas birak ve cihazi tekrar güç tuşuna fazla pres yapmadan açmayi dene..Eger cihaz açilirsa mumkun oldugu kadar güç tuşunu kullanma onun yerine ekranin sağ üst kisminda bulunan saate basarak o işlemi sağla.

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
alperen262014

alperen262014

Üye
Arkadaşlar sorunu çözdüm diğer konudaki arkadaş sayesinde teşekkürler ilgilenen herkese burdaki program ile recovery moda aldım wipe data yaptım tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47
linconman

linconman

Üye
Beyler s3 Ön camı çatladı. Tamirci cam değişimi için 100 tl istiyor.300 liralık telefona 100 lira vermek istemiyorum. İnternette 20-30 tl ye satılıyor. Alıp değiştirebilir miyim ? Sorun olurmu tecrübesi olan var mı ?

hiu482

Üye
Beyler s3 Ön camı çatladı. Tamirci cam değişimi için 100 tl istiyor.300 liralık telefona 100 lira vermek istemiyorum. İnternette 20-30 tl ye satılıyor. Alıp değiştirebilir miyim ? Sorun olurmu tecrübesi olan var mı ?
En fazla lcdyi de catlatirsin. O zaman yeni telefon yolu gözükebilir. Başarma ihtimalin başaramama ihtimalinden daha fazla.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linconman

linconman

Üye
En fazla lcdyi de catlatirsin. O zaman yeni telefon yolu gözükebilir. Başarma ihtimalin başaramama ihtimalinden daha fazla.
Fon

Evde 2200w sac kurutma makinesi var yeterlimi bunun için ? Birde uv jej gereklimi ?

hiu482

Üye
Evde 2200w sac kurutma makinesi var yeterlimi bunun için ? Birde uv jej gereklimi ?
Saç kurutma çok riskli. Ama denenebilir. Özel jelleri var. Eğer uv jel oysa tabiki de gerekli.

linconman

linconman

Üye
Saç kurutma çok riskli. Ama denenebilir. Özel jelleri var. Eğer uv jel oysa tabiki de gerekli.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
50 Tl ye buldum teşekkürler

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

• Beğen
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

hyper harbiden büyük adam[emoji122][emoji122][emoji122]

• Beğen
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: veliahht01 ve uzman47
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
mustafa saate basinca ekranin kapanmasi ayari nasil aktif ediliyodu bilen varsa yazsa iyi olur tesekkurler