alperen262014
Üye
olmuyorses(+)tusu ana ekran powertusu basılı tutuyorsun samsung logosunu görünce 1 2 saniye daha bekle sonra tuşları bırak
olmuyorses(+)tusu ana ekran powertusu basılı tutuyorsun samsung logosunu görünce 1 2 saniye daha bekle sonra tuşları bırak
açılış logosundan bahsediyorum ilk çıkanolmuyor
bu tuşlara basılı tutuyorken Samsung logosu ikinci kez gelsin yani ilk Samsung logosunu gelince tuşları bırakma ikinci kez logo gelsin üçüncü logo gelmeden tuşları bırak genelde bende böyle giriyorses(+)tusu ana ekran powertusu basılı tutuyorsun samsung logosunu görünce 1 2 saniye daha bekle sonra tuşları bırak
Muhtemelen power (güç) tuşun takılı kaliyordur. Bataryayi çıkararak güç tuşuna saç kurutma makinasi ile sıcak hava uygula ve bir kaç defa tuşu bas birak ve cihazi tekrar güç tuşuna fazla pres yapmadan açmayi dene..Eger cihaz açilirsa mumkun oldugu kadar güç tuşunu kullanma onun yerine ekranin sağ üst kisminda bulunan saate basarak o işlemi sağla.olmuyor
En fazla lcdyi de catlatirsin. O zaman yeni telefon yolu gözükebilir. Başarma ihtimalin başaramama ihtimalinden daha fazla.Beyler s3 Ön camı çatladı. Tamirci cam değişimi için 100 tl istiyor.300 liralık telefona 100 lira vermek istemiyorum. İnternette 20-30 tl ye satılıyor. Alıp değiştirebilir miyim ? Sorun olurmu tecrübesi olan var mı ?
Evde 2200w sac kurutma makinesi var yeterlimi bunun için ? Birde uv jej gereklimi ?En fazla lcdyi de catlatirsin. O zaman yeni telefon yolu gözükebilir. Başarma ihtimalin başaramama ihtimalinden daha fazla.
Fon
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saç kurutma çok riskli. Ama denenebilir. Özel jelleri var. Eğer uv jel oysa tabiki de gerekli.Evde 2200w sac kurutma makinesi var yeterlimi bunun için ? Birde uv jej gereklimi ?
Saç kurutma çok riskli. Ama denenebilir. Özel jelleri var. Eğer uv jel oysa tabiki de gerekli.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
50 Tl ye buldum teşekkürler
v7 [emoji5]V6 tools ve v7 tools arasinda fark mi varki degistirdin.
Xda da 7.1 den bahsediyorlar ota da guncelleme var mi..v7 [emoji5]
hayırXda da 7.1 den bahsediyorlar ota da guncelleme var mi..