mustafaaa35
Üye
valla ben hiç kullanmadim onu...mega wipe derken geniş temizlik yapiyorum dahili hafıza da dahil olmak üzere hepsini siliyorumEyvallah. Bildigin eski rom kalintilarini temizlemek icin flaslanan megawipe dosyasi..
valla ben hiç kullanmadim onu...mega wipe derken geniş temizlik yapiyorum dahili hafıza da dahil olmak üzere hepsini siliyorumEyvallah. Bildigin eski rom kalintilarini temizlemek icin flaslanan megawipe dosyasi..
Neyse buldum gerek kalmadi. Teker teker wipe yapma ile ugrasma. Bu zipi recovery den flaslarsan komple temizlik yapiyor. Tabi hafiza kartinda olsun rom dosyasi gibi..valla ben hiç kullanmadim onu...mega wipe derken geniş temizlik yapiyorum dahili hafıza da dahil olmak üzere hepsini siliyorum
twrp kullanıyorum ben uğraşma yokki tıklari koyuyorum temizliyor herşeyiNeyse buldum gerek kalmadi. Teker teker wipe yapma ile ugrasma. Bu zipi recovery den flaslarsan komple temizlik yapiyor. Tabi hafiza kartinda olsun rom dosyasi gibi..
Lazim olursa buyrun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne yaptın kurdunmu v7 [emoji122][emoji122]Neyse buldum gerek kalmadi. Teker teker wipe yapma ile ugrasma. Bu zipi recovery den flaslarsan komple temizlik yapiyor. Tabi hafiza kartinda olsun rom dosyasi gibi..
Lazim olursa buyrun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurucamda. Firsat bulabilirsem. Romda ne gibi degisikler yaptin sen.ne yaptın kurdunmu v7 [emoji122][emoji122]
daha öncede söylediğim gibi ui birde hyper tools v6 dakini gömdüm ama sen yspmazsin belki ben kendime göre ayarladim tabi sec mms,contack falan onlar zaten zevke göre değiştirdimKurucamda. Firsat bulabilirsem. Romda ne gibi degisikler yaptin sen.
Eyvallah dostum. Peki v6 taki hyper tools da ingilizce degilmi.v7 hyper tools baya güzel içinde herşey var tabi ingilizce ya o bölüm bazı insanlara zor geliyor ama çözersen 10 numara herşey yapılıyor
evet İngilizceEyvallah dostum. Peki v6 taki hyper tools da ingilizce degilmi.
V6 tools ve v7 tools arasinda fark mi varki degistirdin.evet İngilizce
valla al yedeğini kur gitsin sana göre o güzeldir bana göre bu güzeldir ne diyeyim zevk meselesi tabi en iyi kararı kendin kurup vermen lazım...ben şahsen oturttum kendimce romuV6 tools ve v7 tools arasinda fark mi varki degistirdin.
her hangi bir uygulamaya erişim izni verdin mi?Yardım lütfentele 1 gün öncesinde kurdum herşey 10 numaraydı birden tel kitlendi ve ben bataryayı tak çıkar yaptığımda tel samsung yazısında kalıyor yardım edin lütfen
o bölümde hata var izin verirsen tel kitleniyor... tuşlarla recowery moda girip tekrar yükleme yapman lazımgreenifty e izin verdim ilginç taraf cwm veya dowland modada girmiyor
benimde kitlenmisti..xda ya baktım evet böyle bir sorun var,ama recowerye girdim benrecovery ye girmiyor zaten sorun orda