Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Eyvallah. Bildigin eski rom kalintilarini temizlemek icin flaslanan megawipe dosyasi..
valla ben hiç kullanmadim onu...mega wipe derken geniş temizlik yapiyorum dahili hafıza da dahil olmak üzere hepsini siliyorum

• Beğen
Tepkiler: uzman47

uzman47

uzman47

Üye
valla ben hiç kullanmadim onu...mega wipe derken geniş temizlik yapiyorum dahili hafıza da dahil olmak üzere hepsini siliyorum
Neyse buldum gerek kalmadi. Teker teker wipe yapma ile ugrasma. Bu zipi recovery den flaslarsan komple temizlik yapiyor. Tabi hafiza kartinda olsun rom dosyasi gibi..

Lazim olursa buyrun.

• Beğen
Tepkiler: veliahht01 ve mustafaaa35
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Neyse buldum gerek kalmadi. Teker teker wipe yapma ile ugrasma. Bu zipi recovery den flaslarsan komple temizlik yapiyor. Tabi hafiza kartinda olsun rom dosyasi gibi..

Lazim olursa buyrun.

twrp kullanıyorum ben uğraşma yokki tıklari koyuyorum temizliyor herşeyi
ama yine de sağol

• Beğen
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

Lazim olursa buyrun.

ne yaptın kurdunmu v7 [emoji122][emoji122]

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Kurucamda. Firsat bulabilirsem. Romda ne gibi degisikler yaptin sen.
daha öncede söylediğim gibi ui birde hyper tools v6 dakini gömdüm ama sen yspmazsin belki ben kendime göre ayarladim tabi sec mms,contack falan onlar zaten zevke göre değiştirdim
tabi kendimcede sildigim birsuru şey var

Son düzenleme:
  • Beğen
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
v7 hyper tools baya güzel içinde herşey var tabi ingilizce ya o bölüm bazı insanlara zor geliyor ama çözersen 10 numara herşey yapılıyor

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
v7 hyper tools baya güzel içinde herşey var tabi ingilizce ya o bölüm bazı insanlara zor geliyor ama çözersen 10 numara herşey yapılıyor
Eyvallah dostum. Peki v6 taki hyper tools da ingilizce degilmi.

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
V6 tools ve v7 tools arasinda fark mi varki degistirdin.
valla al yedeğini kur gitsin sana göre o güzeldir bana göre bu güzeldir ne diyeyim zevk meselesi tabi en iyi kararı kendin kurup vermen lazım...ben şahsen oturttum kendimce romu

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar Samsung s3

Son düzenleme:

hiu482

Üye
Mega'dan 4 gb üzerinde dosya indiriyorum. Sizce 4 gbden sonrası sıkıntısız iner mi? Telefona indiriyorum bu arada.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperen262014

alperen262014

Üye
Yardım lütfen :( tele 1 gün öncesinde kurdum herşey 10 numaraydı birden tel kitlendi ve ben bataryayı tak çıkar yaptığımda tel samsung yazısında kalıyor yardım edin lütfen

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Yardım lütfen :( tele 1 gün öncesinde kurdum herşey 10 numaraydı birden tel kitlendi ve ben bataryayı tak çıkar yaptığımda tel samsung yazısında kalıyor yardım edin lütfen
her hangi bir uygulamaya erişim izni verdin mi?

alperen262014

alperen262014

Üye
greenifty e izin verdim ilginç taraf cwm veya dowland modada girmiyor
yetenek ve etkileşime tıklamıştım yanlışlıkla birde

alperen262014

alperen262014

Üye
recovery ye girmiyor zaten sorun orda

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
ses(+)tusu ana ekran powertusu basılı tutuyorsun samsung logosunu görünce 1 2 saniye daha bekle sonra tuşları bırak