Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

afocen

Üye
hyper çocuk[emoji57] cvp vermeye bile gerek yok sana... çok güldüm ama allahda seni güldürsün
hahaha ya benim çevremde böyle gençler var hep görsellikle uğraşıyorlar onlar gibi geliyor bana o rom :D ulen stabilide sorunsuz kullanım olacak ben video call kullanamıcaksam veya birine konuşurken başka çağrı alamıcaksam niye tw rom kullanayım aosp cm dayarım bendeki mantık bu

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
hahaha ya benim çevremde böyle gençler var hep görsellikle uğraşıyorlar onlar gibi geliyor bana o rom :D ulen stabilide sorunsuz kullanım olacak ben video call kullanamıcaksam veya birine konuşurken başka çağrı alamıcaksam niye tw rom kullanayım aosp cm dayarım bendeki mantık bu
senin yaşın baya genç anlaşılan konuşma tarzın bana hiç uygun değil muhatap olmasak iyi olacak

hiu482

Üye
senin yaşın baya genç anlaşılan konuşma tarzın bana hiç uygun değil muhatap olmasak iyi olacak
Size söylemedi sanırım. Sitem etti sadece. Bu arada izmir'in neresinde oturuyorsunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

afocen

Üye
hahahaha bi yorum yüzünden alındın ya senin yaşında baya bi küçükmüş kardeşim benim görüşlerim kendime senin görüşün kendine niye alınıyon sen :D eğlendim valla tüküreyim rom u na sana bişe olmasın

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
hahahaha bi yorum yüzünden alındın ya senin yaşında baya bi küçükmüş kardeşim benim görüşlerim kendime senin görüşün kendine niye alınıyon sen :D eğlendim valla tüküreyim rom u na sana bişe olmasın
işte nasıl biri olduğun yazı tarzindan gayet açık okunuyor sıkıntı yok şimdi buradan klavye kahramanlıgi yapmak bana yakışmaz k.i.b bana yazma

afocen

Üye
her neyse ben bişey ile ilgili konuşmakla hata yaptım sanırım kimseye bişe dediğimde yok 300 liralık telefon kardeşim seni tanımam etmem seni kırcağıma telefonu kırarım ben kalbini kıracak bişe dediysem kusura bakma yani her neyse herkese iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
uzman47

uzman47

Üye
...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
.......

• Beğen
Tepkiler: uzman47

marnovo

Üye
arkadaşlar merhaba bildirim panelindeki change user nasıl kaldırılır?Ayıca bir çok apklerde (eposta,dialer,dosyalarım vb) background beyaz, yazılar görünmüyor.Bunun çözümü var mıdır?Dialer numaraları 999 999 9999 şeklinde nasıl ayarlarınır?Kusura bakmayın çok soru oldu ama hepsini toparlayım dedim.

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
maalesef demek o değil olmuyor