hiu482
Üye
Ayarlar/araç kutusu sekmesini açıyorsunuz. Yukarida etkinleştirme butonuna basarak aktiflestiriyorsunuz. Aktiflestigi zaman ayarlar sekmesi içerisinde düzenleme ayarı çıkıyor. Eğer bulamiyorsaniz o sekmeyi üst bardan araç kutusunu etkinlestirin. Topu ekranin herhangi bir yerine sürükleyin. Son olarak topa 5 6 sn basılı tutun. Yukarida düzenle kısmı cikicak. Oradan dilediğiniz gibi ayarlayin. Çoklu pencere için geri tuşuna uzun basın. Veya herhangi bir uygulama açın. En sol üst köşeden ekranin ortalarina dogru hızlıca çekin. Çoklu pence aktiflestirilmis olucaktir.O zaman oraya uygulamalari nasil koyduysan anlat herkes faydalansin arkadasim !
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google klavye titanium backup sistem uygulamalarını dondur greenifyi çak arama bekletme 3g video call pil de güzel daha ne olsun KitKat zaten her uygulama çalışıyor oyunlarda iyi hoş açıldığında uygulamadan çıktıktan sonra kapanıyor ikide bir açıp kapatcam diye uğraşmak yok [emoji14] xposed la da network inductor gerisini salla yok görsellik yok bilmem ne iyi çalışsın herşey çalışsın yeterli odex iyi deoxed bilmiyorum denemedim
bişe eksik bulduğumdan deil işte öylesine bişeyler yaptım ama hala kullanıyorum bi hata yok reboot yok 100 kadar uygulama yüklü ram i temizledim mi 308 i buldu ram düştü yani gayet memnunum kagama takılan bi yanı yok pil iyi bildiğin s3 işte KitKat daha ne olsun