Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

hiu482

Üye
O zaman oraya uygulamalari nasil koyduysan anlat herkes faydalansin arkadasim !
Ayarlar/araç kutusu sekmesini açıyorsunuz. Yukarida etkinleştirme butonuna basarak aktiflestiriyorsunuz. Aktiflestigi zaman ayarlar sekmesi içerisinde düzenleme ayarı çıkıyor. Eğer bulamiyorsaniz o sekmeyi üst bardan araç kutusunu etkinlestirin. Topu ekranin herhangi bir yerine sürükleyin. Son olarak topa 5 6 sn basılı tutun. Yukarida düzenle kısmı cikicak. Oradan dilediğiniz gibi ayarlayin. Çoklu pencere için geri tuşuna uzun basın. Veya herhangi bir uygulama açın. En sol üst köşeden ekranin ortalarina dogru hızlıca çekin. Çoklu pence aktiflestirilmis olucaktir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiu482

Üye
atilla rom gayet iyi çalışıyor şu anda 4.1 yani v6 gelmiş hiç farkında değilim herşey düzgün stabil ve gayet sade :) Google klavye titanium backup sistem uygulamalarını dondur greenifyi çak arama bekletme 3g video call pil de güzel daha ne olsun KitKat zaten her uygulama çalışıyor oyunlarda iyi hoş açıldığında uygulamadan çıktıktan sonra kapanıyor ikide bir açıp kapatcam diye uğraşmak yok [emoji14] xposed la da network inductor gerisini salla yok görsellik yok bilmem ne iyi çalışsın herşey çalışsın yeterli odex iyi deoxed bilmiyorum denemedim

Atilla romu bende kurdum ve denedim. Gayet stabil ve hoş. Yakin zamanda onu kurmayı düşünüyorum bende.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
System ui degişmiyor bir kaç ui denedim hata Verdi arama Ekranı gibi apk lerde sorun olmadí nedense ui sorun oldu aroma Ile kurulum yaparken touchviz kaç seciyorsunuz 4 Yada 5 mi Ben 5 seçtim resimdeki ses kaydedici gibi birkaç apk simgeleri niye kúçük

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Selam

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
System ui degişmiyor bir kaç ui denedim hata Verdi arama Ekranı gibi apk lerde sorun olmadí nedense ui sorun oldu aroma Ile kurulum yaparken touchviz kaç seciyorsunuz 4 Yada 5 mi Ben 5 seçtim resimdeki ses kaydedici gibi birkaç apk simgeleri niye kúçük

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
[QUOTE="ibrahim ok,

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
ibrahim sen çok karıştırıyorsun kendince farklı şeyler yapıyorsun sonrada boşyere kendini üzüyorsun romun zipini bozma orijinal olarak yükle sonra gömme leri yap yada sistem uygulamalarini kaldir daha sağlıklı olur
aromoda da ilk sıradaki alt panel 4 lü olur son sıradaki alt panel 5li olur

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ibrahim sen çok karıştırıyorsun kendince farklı şeyler yapıyorsun sonrada boşyere kendini üzüyorsun romun zipini bozma orijinal olarak yükle sonra gömme leri yap yada sistem uygulamalarini kaldir daha sağlıklı olur
aromoda da ilk sıradaki alt panel 4 lü olur son sıradaki alt panel 5li olur
dediğin gibi zipi bozuyorum karışıyor ortalık içinden çıkılmaz hal alıyor sonra yedege dönüyorum

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
dediğin gibi zipi bozuyorum karışıyor ortalık içinden çıkılmaz hal alıyor sonra yedege dönüyorum

gerek yok sonradan yap o işleri farkeden birşey yok ben neler neler siliyorum[emoji6] bir bilsen

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok

afocen

Üye
Atilla romu bende kurdum ve denedim. Gayet stabil ve hoş. Yakin zamanda onu kurmayı düşünüyorum bende.

valla kaç gündür kullanıyorum hiç başım ağrımadı süper süper :) birazda kurcaladım bozdum romu ama hala ön numara :D bişe eksik bulduğumdan deil işte öylesine bişeyler yaptım ama hala kullanıyorum bi hata yok reboot yok 100 kadar uygulama yüklü ram i temizledim mi 308 i buldu ram düştü yani gayet memnunum kagama takılan bi yanı yok pil iyi bildiğin s3 işte KitKat daha ne olsun :)
yüksek yaparsan öyle dir zaten[emoji6] güç tasarrufu na al(gps)
yok arkadaş normal gps yı benim hep yüksek mesela maps i aç gps çalışır orta tuşa al uygulama pause yapar ve gps devre dışı kalması gerekir sürekli açık kalmaz bariz hatalar çok can sıkıcı büyük ihtimal çocuğun biri portlamış herşeyi koymuş içine :D bana öyle geliyor hyper rom o yüzden hataları gidermek yerine bulduğunu koymuş gibi geliyor bana hyperda sevemedim bi türlü

hiu482

Üye
valla kaç gündür kullanıyorum hiç başım ağrımadı süper süper :) birazda kurcaladım bozdum romu ama hala ön numara :D bişe eksik bulduğumdan deil işte öylesine bişeyler yaptım ama hala kullanıyorum bi hata yok reboot yok 100 kadar uygulama yüklü ram i temizledim mi 308 i buldu ram düştü yani gayet memnunum kagama takılan bi yanı yok pil iyi bildiğin s3 işte KitKat daha ne olsun :)

yok arkadaş normal gps yı benim hep yüksek mesela maps i aç gps çalışır orta tuşa al uygulama pause yapar ve gps devre dışı kalması gerekir sürekli açık kalmaz bariz hatalar çok can sıkıcı büyük ihtimal çocuğun biri portlamış herşeyi koymuş içine :D bana öyle geliyor hyper rom o yüzden hataları gidermek yerine bulduğunu koymuş gibi geliyor bana hyperda sevemedim bi türlü
Facebook vs yüklü mü? cihazın kerneli ne? Hızı kaç ghz?

afocen

Üye
Facebook vs yüklü mü? cihazın kerneli ne? Hızı kaç ghz?

valla kernel boeffla zaten 4.1 i yükle şeyi deil v 5 i deil v6 ya 4.1 demiş başka romj kulkandığından mart ayında çıkan bu senenin ki 4.1 olan odex yükledim ben greenify xposed falan var s voice Samsung apps kaldırdı touchwiz iptal ettim nova kullanıyorum titanium ile dondurdum Samsung klavyeyide google klavye kullanıyorum kelime öğreniyor sözlüğü senkronize getirdi google uyarılarımdan sonra nearby services falan kaldırdım görüntülü görüşme var arama bekleme çalışıyor sim araçları uygulaması çalışmıyo sadece gözleri vermiş zaten
istediğin hızı ayarla kernelden 200 e 1600 çalışıyor bende zram 4 devices 600 mb zaten default geliyor tweaks boeffla tcp cubic de governor zz in moderate de biraz fazla pil yutuyo batery yank falan seç

hiu482

Üye
valla kernel boeffla zaten 4.1 i yükle şeyi deil v 5 i deil v6 ya 4.1 demiş başka romj kulkandığından mart ayında çıkan bu senenin ki 4.1 olan odex yükledim ben greenify xposed falan var s voice Samsung apps kaldırdı touchwiz iptal ettim nova kullanıyorum titanium ile dondurdum Samsung klavyeyide google klavye kullanıyorum kelime öğreniyor sözlüğü senkronize getirdi google uyarılarımdan sonra nearby services falan kaldırdım görüntülü görüşme var arama bekleme çalışıyor sim araçları uygulaması çalışmıyo sadece gözleri vermiş zaten
istediğin hızı ayarla kernelden 200 e 1600 çalışıyor bende zram 4 devices 600 mb zaten default geliyor tweaks boeffla tcp cubic de governor zz in moderate de biraz fazla pil yutuyo batery yank falan seç
Bende temasek cm13 kullanıyorim. Şimdilik baya iyi. 70 tane uygulama var. Kasma donma yapmıyor.
Launcher olarak Sony Xperia home
Klavye olarakta Sony klavye kullanıyorum.

afocen

Üye
Facebook messenger falan yüklü Facebook ta twitter falan herşey var ya hep paralı uygulama dolu titanium nova greenify öyle her şey var

hiu482

Üye
Facebook messenger falan yüklü Facebook ta twitter falan herşey var ya hep paralı uygulama dolu titanium nova greenify öyle her şey var
Facebook felan yüklü değil bende. Yükleyince telefonun anası ağlıyor. Sizde ki son sürüm mü? Yoksa hafif sürümü mü?

afocen

Üye
hmm temasek kullandım ama media sorunları halen Marshmallow da devam ediyor o yüzden kullanmayı sevmiyorum yoksa çok güzel lafım yok cyanogenmode çözerse temasek te de sorunlar gider cm log dan takip ediyorum bakıyorum daha yok

hiu482

Üye
hmm temasek kullandım ama media sorunları halen Marshmallow da devam ediyor o yüzden kullanmayı sevmiyorum yoksa çok güzel lafım yok cyanogenmode çözerse temasek te de sorunlar gider cm log dan takip ediyorum bakıyorum daha yok
Media sorunu derken?

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

hyper çocuk[emoji57] cvp vermeye bile gerek yok sana... çok güldüm ama allahda seni güldürsün
haa bu arada bunları başkalarıda okuduğu için yazıyorum gps sorunsuz çalışıyor öyle bir sıkıntı yok

afocen

Üye
Media sorunu derken?

ya tam emin olamıyosun şey video çekiyorum gönderiyorum karşı tarafda çalışmama falan mx le aç diyorum açmıyo belki bana denk gelmiştir ama bu kamera nedense bende hep cm kötüdür imajı bıraktı daha mesela facebooktan bi webviewden video açınca açmıyo gibi geldi sitelerden de olabilir ya

hiu482

Üye
ya tam emin olamıyosun şey video çekiyorum gönderiyorum karşı tarafda çalışmama falan mx le aç diyorum açmıyo belki bana denk gelmiştir ama bu kamera nedense bende hep cm kötüdür imajı bıraktı daha mesela facebooktan bi webviewden video açınca açmıyo gibi geldi sitelerden de olabilir ya

Mx için codec yükleyin çözülür. Kamerası stock gibi kaliteli değil. Ama genede iyi. Video açarken bazen çok hafif bi kasma oluyor bende de. Sonradan düzeliyor ama.
Edit: birde bazen video izlerken videoda dalgalanma oluyor. Onu da halletmisler v10.1 de
W

• Beğen
Tepkiler: afocen