Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
coklu pencere sag ve sol ustten cekince pencere halinde kuculiyor ama birde sol ve sagda cikan cekmece var ve acmak icin kaydirinca bos coklu pencere sütunu,sende de oylemi mustafa
bunu diyorsan evet boş

ama bu var

Son düzenleme:

KAAN METE

KAAN METE

Üye
uzman47

uzman47

Üye
Arkadasim o kadari bendede calisiyor denemen gereken arac kutusunda baska uygulama koyamiyorsun.. sadece 4 uygulama var... ve coklu pencerede uygulama ekleyemiyorsun
Arkadaşım xda da konusuna yaz o zaman.

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
kartal2378

kartal2378

Üye
V7 nasil sana göre... deneyimlerini ve varsa hatalari belirtirmisin...
10 numara bir rom,coklu pencereye pro secemiyosun hata olarak bunu gordum,diger ufak hatalar eski versiyonlar ile ayni,ama cok guzel ozellestirmeler yapiliyor,cok gelistirme yapmis adam,ayrica goruntulu arama da calisiyor hatasiz,bence kral bir rom olmus

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35 ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
10 numara bir rom,coklu pencereye pro secemiyosun hata olarak bunu gordum,diger ufak hatalar eski versiyonlar ile ayni,ama cok guzel ozellestirmeler yapiliyor,cok gelistirme yapmis adam,ayrica goruntulu arama da calisiyor hatasiz,bence kral bir rom olmus
Eyvallah. Peki sesli arama esnasinda ikinci bir sesli arama geldigi zaman hat kopuyor mu ? Bunuda bir denermisin...

kartal2378

kartal2378

Üye
denemedim ,yani deneyemedim,ama bakariz

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35 ve uzman47
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Arkadasim o kadari bendede calisiyor denemen gereken arac kutusunda baska uygulama koyamiyorsun.. sadece 4 uygulama var... ve coklu pencerede uygulama ekleyemiyorsun
birincisi 2 Side çalışmıyor demissin bende çalıştığını gösterdim
ikinciside buyur 4 değil 12 uygulama

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uzman47

afocan3

Üye
atilla rom gayet iyi çalışıyor şu anda 4.1 yani v6 gelmiş hiç farkında değilim herşey düzgün stabil ve gayet sade :) Google klavye titanium backup sistem uygulamalarını dondur greenifyi çak arama bekletme 3g video call pil de güzel daha ne olsun KitKat zaten her uygulama çalışıyor oyunlarda iyi hoş açıldığında uygulamadan çıktıktan sonra kapanıyor ikide bir açıp kapatcam diye uğraşmak yok [emoji14] xposed la da network inductor gerisini salla yok görsellik yok bilmem ne iyi çalışsın herşey çalışsın yeterli odex iyi deoxed bilmiyorum denemedim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
atilla rom gayet iyi çalışıyor şu anda 4.1 yani v6 gelmiş hiç farkında değilim herşey düzgün stabil ve gayet sade :) Google klavye titanium backup sistem uygulamalarını dondur greenifyi çak arama bekletme 3g video call pil de güzel daha ne olsun KitKat zaten her uygulama çalışıyor oyunlarda iyi hoş açıldığında uygulamadan çıktıktan sonra kapanıyor ikide bir açıp kapatcam diye uğraşmak yok [emoji14] xposed la da network inductor gerisini salla yok görsellik yok bilmem ne iyi çalışsın herşey çalışsın yeterli odex iyi deoxed bilmiyorum denemedim

peki

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar romu indirdim 889.52 mb görünüyor dogrumu

KAAN METE

KAAN METE

Üye
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Valla beğenmedim beni sarmadı dostum zevk işi tabi yapanın emeklerini yememek lazım tabi hoşuma gitmedi atilla rom yükledim root sorunu yaşıyorum olmazsa v6 yüklerim

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Valla beğenmedim beni sarmadı dostum zevk işi tabi yapanın emeklerini yememek lazım tabi hoşuma gitmedi atilla rom yükledim root sorunu yaşıyorum olmazsa v6 yüklerim

v6 daki hyper tools, systemui v7 ye göm yemede yaninda yat[emoji6]

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
kaç saattir uğraşıyorum cihaza rom yükleyemedim pes v5 vardı yedekte onu yükledim isterse hyper 17 çıksın yüklemeyeceğim siz yükleyin

• Beğen
Tepkiler: kartal2378, uzman47 ve mustafaaa35