V5 deki o çince yazilar v6 da varmi. Ayrica v5 e gore stabilite nasil rom donma kasma yapiyor mu..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
V7 yi bekliyelim o zaman [emoji106]ben v5 ile devam ediyorum dostlar,v6 bana gore sikintili geldi,ha sorunsuz kullanan arkadaslar var forumda,tercih meselesi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman bu romu dene.. s3 icin 4.4.4 stock port rom. Konuda romun linki mevcut.yokmu şöyle aosp veya tw stabil 4.4.4 çok özellik istemiyorum kişiselleştirme falan kamera çalışsın videolar oynasın yeter bana 3g arama falan istemiyorum ramda az olsun ikide bir hata vermesin geri kalanını ben hallederim zaten ya adamlar gidiyo s7 den falan port yapıolar istemiyorum s7 falan 9305 te olur tw de niye bu kadar abartılıyo 4.4.4 de doğru düzgün çalışan yok cm de de kamera problemi var o olmasa o bana göre tam da
Arama bekletme aktif ise kapat duzelir.Merhaba arkadaşlar hyper v6 yı kullaniyorum şöyle bir sıkıntım var telefonla görüşürken biri beni aradığında aniden şebeke gidiyor karşı tarafa aradiğiniz kişi bir başkasıyla görüşüyor uyarısı geliyor bana ise hiç bir uyarı gelmeden aniden şebeke gidiyor vsr mı bunun bi çözümü
Ana ekrandaki sol altta arama ikonuna basip seceneklerden arama ayarlari-diger ayarlara gir.Galiba aktif ama arama bekletme nerede bulamadim bitürlü
Ek ayarlara gir .