Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biz insanlar armut piş ağzıma düş istiyoruz eğer bunca zaman bana inandiysaniz yine inanın sadece hyper ayarları varki içinde zaten can alıcı ayarlar orda haaa biz anlamıyoruz kardeşim derseniz tabi o sizi bağlar
biz insanlar armut piş ağzıma düş istiyoruz eğer bunca zaman bana inandiysaniz yine inanın sadece hyper ayarları varki içinde zaten can alıcı ayarlar orda haaa biz anlamıyoruz kardeşim derseniz tabi o sizi bağlar
V6 yi denemek isteyenlere yaptigin ayarlarla ilgili ayrintili yardimci olursan daha faydali olur dostum. Hyper ayarlari malum ingilizce herkez cozemiyor. Yardimci olalim birbirimize. [emoji6]
musleysa
Üye
Konu Sahibi
zaten görünürdeki tek hata kişi iconu çıkmıyordu sadece oda zaten sen ben ibrahim bile[emoji3](kızma ibrahim) hemen eclipseden ordan burdan gömüp düzeltebiliyor...haaa yapamayanlar fixde paylaştım eeee daha neee