Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyide bu sorunlar sende oldu sadece galiba[emoji6]
nediyelimyani
Üye
onu bende anlamadım.
tüm wipe'ları tekrar tekrar yaparım, öyle yüklerim romu ama bunda bir türlü tam anlamıyla stabiliteyi bulamadım.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
linconman
Üye
Batarya pil yüzdemi yanlış gösteriğini düşünüyorum bunu sıfırlama vardı galiba onu nasıl yapıyorduk yardımcı olabilecek var mı ?
v6 hyper home tuşuna basınca uygulamalar gelmiyor hiçbirşey yada greenify seçin diyor ?
Batarya pil yüzdemi yanlış gösteriğini düşünüyorum bunu sıfırlama vardı galiba onu nasıl yapıyorduk yardımcı olabilecek var mı ?
v6 hyper home tuşuna basınca uygulamalar gelmiyor hiçbirşey yada greenify seçin diyor ?
Pil icin *#0228# yapiyorsun. Son uygulamalar icinse ayarlarda hyper in ayarlarina gir ordan yaparsin.
ibrahim 42
Üye
arkadaşlar hafıza kartından programları yada rom dosyasını sildiğim zaman sanki silinmemiş gibi dolu gösteriyor içine program atmak istediğimde yeterli hafıza yok diyor nedir bunun çözümü her defasında biçimlendirmek zorunda kalıyorum
arkadaşlar hafıza kartından programları yada rom dosyasını sildiğim zaman sanki silinmemiş gibi dolu gösteriyor içine program atmak istediğimde yeterli hafıza yok diyor nedir bunun çözümü her defasında biçimlendirmek zorunda kalıyorum
Bende başınızı ağrıtayım biraz.
Malumunuz stock 4.3 teyim.
Bana 4.4 teki arka fonu olmayan hava durumu widgeti lazım
Bir manzaralı olan var, birde arka fonu olmayan.