ui mesaj callui eclipse rom dan aldım herhangi bir fark yok yani radyo yok galiba v3 de
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: ui mesaj callui eclipse rom dan aldım herhangi bir fark yok yani Genişletmek için tıkla ... radyo yok galiba v3 de
ibrahim ok' Alıntı: ui mesaj callui eclipse rom dan aldım herhangi bir fark yok yani Genişletmek için tıkla ... radyo yok galiba v3 de
ibrahim 42 Üye yok olsada kaldırıyorum v5 de silmiştim rom içinden ben romu yüklemeden editliyorum v5 i 705 mb olarak yüklemiştim
yok olsada kaldırıyorum v5 de silmiştim rom içinden ben romu yüklemeden editliyorum v5 i 705 mb olarak yüklemiştim
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Evet v6 yi deneyenler yorumlari alalim. [emoji3] Genişletmek için tıkla ... armut un pişmesi bekleniyor[emoji3][emoji3][emoji3]
uzman47' Alıntı: Evet v6 yi deneyenler yorumlari alalim. [emoji3] Genişletmek için tıkla ... armut un pişmesi bekleniyor[emoji3][emoji3][emoji3]
uzman47 Üye musleysa' Alıntı: armut un pişmesi bekleniyor[emoji3][emoji3][emoji3] Genişletmek için tıkla ... Ui ve kernel ayni mi?
musleysa' Alıntı: armut un pişmesi bekleniyor[emoji3][emoji3][emoji3] Genişletmek için tıkla ... Ui ve kernel ayni mi?
kartal2378 Üye uzman47' Alıntı: Ui ve kernel ayni mi? Genişletmek için tıkla ... tabi iftari yaptiniz gozlerinize fer geldi,hemen foruma daldiniz demi millet [emoji5]
uzman47' Alıntı: Ui ve kernel ayni mi? Genişletmek için tıkla ... tabi iftari yaptiniz gozlerinize fer geldi,hemen foruma daldiniz demi millet [emoji5]
musleysa Üye Konu Sahibi öyle ui,kernel işi değil güzel animasyonlar koymuş diğerlerinden çok farklı ve güzel[emoji122][emoji122]
öyle ui,kernel işi değil güzel animasyonlar koymuş diğerlerinden çok farklı ve güzel[emoji122][emoji122]
uzman47 Üye musleysa' Alıntı: öyle ui,kernel işi değil güzel animasyonlar koymuş diğerlerinden çok farklı ve güzel[emoji122][emoji122] Genişletmek için tıkla ... Adam şu v6 yi tekrar bir elden gecirip upload etse hemen yuklicemde.
musleysa' Alıntı: öyle ui,kernel işi değil güzel animasyonlar koymuş diğerlerinden çok farklı ve güzel[emoji122][emoji122] Genişletmek için tıkla ... Adam şu v6 yi tekrar bir elden gecirip upload etse hemen yuklicemde.
musleysa Üye Konu Sahibi cemo26' Alıntı: V6 yükledim son uygulamalara giremiyorum home tuşuna basılı tutuyorum girmiyor yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... ayarlar içinde hyperin ayarları varya onun içinden ayarlanıyor İngilizce tâbi o bölüm(sıkıntı yok yani)
cemo26' Alıntı: V6 yükledim son uygulamalara giremiyorum home tuşuna basılı tutuyorum girmiyor yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... ayarlar içinde hyperin ayarları varya onun içinden ayarlanıyor İngilizce tâbi o bölüm(sıkıntı yok yani)
uzman47 Üye musleysa' Alıntı: hyper v6 ve da öyle çok da sorun yokmuş...hatta sorun bile yokmuş[emoji3] Genişletmek için tıkla ... Sen iyi bir test ette ozellikle kasip kasmadigi yonunden ona gore yukleyelim.[emoji51]
musleysa' Alıntı: hyper v6 ve da öyle çok da sorun yokmuş...hatta sorun bile yokmuş[emoji3] Genişletmek için tıkla ... Sen iyi bir test ette ozellikle kasip kasmadigi yonunden ona gore yukleyelim.[emoji51]
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Sen iyi bir test ette ozellikle kasip kasmadigi yonunden ona gore yukleyelim.[emoji51] Genişletmek için tıkla ... boşver siz yüklemeyi ıyyy iğrenç bir rom[emoji3][emoji3][emoji3] (sadece ben de olsun)
uzman47' Alıntı: Sen iyi bir test ette ozellikle kasip kasmadigi yonunden ona gore yukleyelim.[emoji51] Genişletmek için tıkla ... boşver siz yüklemeyi ıyyy iğrenç bir rom[emoji3][emoji3][emoji3] (sadece ben de olsun)
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Floating (kayan) mesaj sadece sms icinmi gecerli. Tam olarak ayarlari nasil? Genişletmek için tıkla ... anlatmakla bitmez [emoji85] [emoji86] [emoji87]
uzman47' Alıntı: Floating (kayan) mesaj sadece sms icinmi gecerli. Tam olarak ayarlari nasil? Genişletmek için tıkla ... anlatmakla bitmez [emoji85] [emoji86] [emoji87]
nediyelimyani Üye valla yükledim stock 4.3 romu, kafam rahatladı yav. omu geldi, b mu durdu. ooohhh misss verecem s3 ü ablama, onun 4s ine çökerim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla yükledim stock 4.3 romu, kafam rahatladı yav. omu geldi, b mu durdu. ooohhh misss verecem s3 ü ablama, onun 4s ine çökerim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi nediyelimyani' Alıntı: valla yükledim stock 4.3 romu, kafam rahatladı yav. omu geldi, b mu durdu. ooohhh misss verecem s3 ü ablama, onun 4s ine çökerim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... [emoji12] [emoji13]
nediyelimyani' Alıntı: valla yükledim stock 4.3 romu, kafam rahatladı yav. omu geldi, b mu durdu. ooohhh misss verecem s3 ü ablama, onun 4s ine çökerim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... [emoji12] [emoji13]
uzman47 Üye nediyelimyani' Alıntı: valla yükledim stock 4.3 romu, kafam rahatladı yav. omu geldi, b mu durdu. ooohhh misss verecem s3 ü ablama, onun 4s ine çökerim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bizim ki hobi. vakit gecirmek eglencelik. [emoji1]
nediyelimyani' Alıntı: valla yükledim stock 4.3 romu, kafam rahatladı yav. omu geldi, b mu durdu. ooohhh misss verecem s3 ü ablama, onun 4s ine çökerim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bizim ki hobi. vakit gecirmek eglencelik. [emoji1]
nediyelimyani Üye aynen üstad. ama en lazım anda kitlenince delirtiyor insanı. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen üstad. ama en lazım anda kitlenince delirtiyor insanı. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi