Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
v3 dede radyo çalışmıyordu sanki....ama ses kayıt da otomatik düzgün çalışıyordu hatırladığım kadar

• Beğen
Tepkiler: uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Ben v6 dayım[emoji1] [emoji6]

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ben novacı olduğum için novayla son uygulamalar sorununu çözdüm(belki sizde v5 tochwizle veya başkasıyla cözersiniz), kişiler meselesinide eclipseden aldım gömdüm(tabi siz başka bir sec contack da gömebilirsiniz)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kartal2378
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
saat sms gibi birkaç şey daha değiştirdim kendi zevkime göre artık bakacaz nasılmış

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve kartal2378
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
sec contack icon için :(system priv-app içine kopyala izinleri rw-r--r-- ayarlayin yeniden başlat(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
netice olarak az bir gayretle oluyor[emoji6] artık 2 3 gün bakacağız performansa

marnovo

Üye
arkadaşlar son uygulamalar menu tuşununa aktarmak istiyorsanız rom zip dosyası->system->usr->keylayout->generic.kl dosyasını dışarı çıkarıp ama tamamen zipi açmayın sonra notepadde açın (key 139 MENU) yazar menu yerine RECENTAPPS yazın generic.kl dosyasını zip dosyasına tekrar kopylayın menu tuşu artık son uygulamalar olur.Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar son uygulamalar menu tuşununa aktarmak istiyorsanız rom zip dosyası->system->usr->keylayout->generic.kl dosyasını dışarı çıkarıp notepadde açın (key 139 MENU) yazar menu yerine RECENTAPPS yazın menu tuşu artık son uygulamalar olur.Kolay gelsin.
[emoji122][emoji122] işte böyle şeylerle gelmek lazım[emoji6]

hiu482

Üye
Lysden sonra hayırlısıyla telefonu değiştiriyorum. Bu 1 gb ramli asabi cihazdan kurtuluyorum sonunda[emoji1][emoji1]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
v6 gayet güzel şimdilik[emoji6]

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bende v3 yükledim v5 ile fark varmı onuda bilemedim rom gayet iyi durumda v6 bekleye dursun

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ui mesaj callui eclipse rom dan aldım herhangi bir fark yok yani