Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben novacı olduğum için novayla son uygulamalar sorununu çözdüm(belki sizde v5 tochwizle veya başkasıyla cözersiniz), kişiler meselesinide eclipseden aldım gömdüm(tabi siz başka bir sec contack da gömebilirsiniz)
Son düzenleme:
musleysa
Üye
Konu Sahibi
saat sms gibi birkaç şey daha değiştirdim kendi zevkime göre artık bakacaz nasılmış
musleysa
Üye
Konu Sahibi
sec contack icon için system priv-app içine kopyala izinleri rw-r--r-- ayarlayin yeniden başlat(
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:
musleysa
Üye
Konu Sahibi
netice olarak az bir gayretle oluyor[emoji6] artık 2 3 gün bakacağız performansa
hyper de bunu ima etmiş biraz eglenin demiş yani azıcık gayret[emoji6]
marnovo
Üye
arkadaşlar son uygulamalar menu tuşununa aktarmak istiyorsanız rom zip dosyası->system->usr->keylayout->generic.kl dosyasını dışarı çıkarıp ama tamamen zipi açmayın sonra notepadde açın (key 139 MENU) yazar menu yerine RECENTAPPS yazın generic.kl dosyasını zip dosyasına tekrar kopylayın menu tuşu artık son uygulamalar olur.Kolay gelsin.
arkadaşlar son uygulamalar menu tuşununa aktarmak istiyorsanız rom zip dosyası->system->usr->keylayout->generic.kl dosyasını dışarı çıkarıp notepadde açın (key 139 MENU) yazar menu yerine RECENTAPPS yazın menu tuşu artık son uygulamalar olur.Kolay gelsin.