takilayim bari onlara[emoji6]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla sigara illet birşey kurtuluyorum inşaallaharkadaşlar ilk okula başlamadan sigaraya başladım tam 35 sene sigara içtim 2010 yılında böbrek hastası olduğum için mecbur bırakmak zorunda kaldım
22 yilda ben ictim,su an cok rahatim,hic sigarayi aramiyorum,buhar cok iyiarkadaşlar ilk okula başlamadan sigaraya başladım tam 35 sene sigara içtim 2010 yılında böbrek hastası olduğum için mecbur bırakmak zorunda kaldım
gecmis olsun,Allah sifa versinarkadaşlar ilk okula başlamadan sigaraya başladım tam 35 sene sigara içtim 2010 yılında böbrek hastası olduğum için mecbur bırakmak zorunda kaldım
bu nasıl nicotin yüksekmi bunun22 yilda ben ictim,su an cok rahatim,hic sigarayi aramiyorum,buhar cok iyi
sağol arkadaşım Allah razı olsungecmis olsun,Allah sifa versin
Hyper v5 tabiki. Ama istersen az daha bekle v6 cikmak uzere.Merhaba arkadaşlar eclipse v7 kullaniyorum basta cok memnundum ama artik sikinti cikarmaya agirlasmaya basladi bana 3g görüntülü gorusmesi olan hangi romu onerirsiniz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ui nasil?.. acik kalan son uygulamalar ve sebeke sinyal cubuklari nasil ? Ayrica saate tiklayinca ekran kapaniyormu? Birkac ekran resmi atarmisin.daha önceki ui ile bunun arasında ekran ışığını otamatiğe alınca fark gördünüzmü
dün akşam kaldırdım ui yi eksiği sadece sinyall çıbukları yok saate tıklayınca kapanıyor tabi demek istediğim bu ui de ekran aydınlatmasını otomatiğe alınca ekran çok parlak oluyor eclipse ui de ekran karanlık ayarlarmı farklı bilmiyorumUi nasil?.. acik kalan son uygulamalar ve sebeke sinyal cubuklari nasil ? Ayrica saate tiklayinca ekran kapaniyormu? Birkac ekran resmi atarmisin.
sinyal çubukları nasıl ki..?ben modül kullandığım için bilmiyorumdün akşam kaldırdım ui yi eksiği sadece sinyall çıbukları yok saate tıklayınca kapanıyor tabi demek istediğim bu ui de ekran aydınlatmasını otomatiğe alınca ekran çok parlak oluyor eclipse ui de ekran karanlık ayarlarmı farklı bilmiyorum
sinyal çubukları yok bu hiç hoş değil xposed ile yapamadım dasinyal çubukları nasıl ki..?ben modül kullandığım için bilmiyorum
araştırmak lazım benim okadar vaktim yokkendimiz bir ui yapsak olmazmı piyasadaki uilerin birinin kuyruğu yok biri kör topal diğerinin donu bozuk olmaz böyle adam gibi bir ui nasıl yapılır
x-plore ile giriliyorui nin içine niye giremiyoruz neden zip gibi açılmıyor hangi program lazım