Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle on numara bir şey,sigara ne iğrenç bir şeymiş meğer

• Beğen
Tepkiler: uzman47

kartal2378

kartal2378

Üye
izmir esigara kullanicilari gurubu var,ara sira toplanti yapiyolar,ben uzak kaliyom sen yakinsin katilabilirsin aslinda,

• Beğen
Tepkiler: musleysa
kartal2378

kartal2378

Üye

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: uzman47, nediyelimyani ve kartal2378
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar ilk okula başlamadan sigaraya başladım tam 35 sene sigara içtim 2010 yılında böbrek hastası olduğum için mecbur bırakmak zorunda kaldım

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilk okula başlamadan sigaraya başladım tam 35 sene sigara içtim 2010 yılında böbrek hastası olduğum için mecbur bırakmak zorunda kaldım
valla sigara illet birşey kurtuluyorum inşaallah

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok
kartal2378

kartal2378

Üye
22 yilda ben ictim,su an cok rahatim,hic sigarayi aramiyorum,buhar cok iyi

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47, ibrahim ok ve musleysa
uzman47

uzman47

Üye
Merhaba arkadaşlar eclipse v7 kullaniyorum basta cok memnundum ama artik sikinti cikarmaya agirlasmaya basladi bana 3g görüntülü gorusmesi olan hangi romu onerirsiniz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hyper v5 tabiki. Ama istersen az daha bekle v6 cikmak uzere.

• Beğen
Tepkiler: sahatay63
uzman47

uzman47

Üye
daha önceki ui ile bunun arasında ekran ışığını otamatiğe alınca fark gördünüzmü
Ui nasil?.. acik kalan son uygulamalar ve sebeke sinyal cubuklari nasil ? Ayrica saate tiklayinca ekran kapaniyormu? Birkac ekran resmi atarmisin.

Son düzenleme:
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Ui nasil?.. acik kalan son uygulamalar ve sebeke sinyal cubuklari nasil ? Ayrica saate tiklayinca ekran kapaniyormu? Birkac ekran resmi atarmisin.
dün akşam kaldırdım ui yi eksiği sadece sinyall çıbukları yok saate tıklayınca kapanıyor tabi demek istediğim bu ui de ekran aydınlatmasını otomatiğe alınca ekran çok parlak oluyor eclipse ui de ekran karanlık ayarlarmı farklı bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
dün akşam kaldırdım ui yi eksiği sadece sinyall çıbukları yok saate tıklayınca kapanıyor tabi demek istediğim bu ui de ekran aydınlatmasını otomatiğe alınca ekran çok parlak oluyor eclipse ui de ekran karanlık ayarlarmı farklı bilmiyorum
sinyal çubukları nasıl ki..?ben modül kullandığım için bilmiyorum

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
kendimiz bir ui yapsak olmazmı piyasadaki uilerin birinin kuyruğu yok biri kör topal diğerinin donu bozuk olmaz böyle adam gibi bir ui nasıl yapılır

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
kendimiz bir ui yapsak olmazmı piyasadaki uilerin birinin kuyruğu yok biri kör topal diğerinin donu bozuk olmaz böyle adam gibi bir ui nasıl yapılır
araştırmak lazım benim okadar vaktim yok

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ui nin içine niye giremiyoruz neden zip gibi açılmıyor hangi program lazım