Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçektn süper bir rom s3 e kurdum sorunsuz takılmadan kasmadan çalışıyor paylaşanların eline sağlık arkadaşlar sizden bi ricam daha olacak bu romdan s3 neo için olan da varmı acaba şimdiden çok tşkler
nediyelimyani
Üye
@uzman47 @musleysa
Ep aykırı gidiyonuz beyaaa
musleysa
Üye
Konu Sahibi
eee mübarek o resim benim olabilirmi gâvurmuyum[emoji3] ben
kral252525
Üye
arkadaşlar sol üst köşede 200 400 1400 mhz olarak sürekli değişen yazıları nasıl silebilirim bide sarj simgesinin yanında saat görünmüyor nasıl aktif edebilirim
arkadaşlar sol üst köşede 200 400 1400 mhz olarak sürekli değişen yazıları nasıl silebilirim bide sarj simgesinin yanında saat görünmüyor nasıl aktif edebilirim
ayarlardan cpu gir tıkları koy sonra tikları kaldır
saat içinde clock kısmına gir biraz kurcala ingilizce o bölümde
Son düzenleme:
kral252525
Üye
tşkler oldu aynen düzeldi
Uchiha İchigo
Üye
Oyun performansı nasıl ben çok ağır oyun oynarım kaldırır mı ? Olmaz derseniz sadece oyun oynamak için rom önerir misiniz ? Sadece oyun için çok aradım ama bulamadım
Oyun performansı nasıl ben çok ağır oyun oynarım kaldırır mı ? Olmaz derseniz sadece oyun oynamak için rom önerir misiniz ? Sadece oyun için çok aradım ama bulamadım
şimdilik iyi heran herşey olabilir çok yanlışlar yapmışım rom yüklerken bişey flaşhlarken 3 tuşa basılı tutarak recowery moda girmek için mahvetmişim işin garip yanı hadi ui dolayı recowery moda mecbur öyle girdim modda dahi plhiz toucda bile ses açma kapama pover tuşlarını kullandım halbuki dokunmatik tuşları niye görmedim bilmiyorum
şimdilik iyi heran herşey olabilir çok yanlışlar yapmışım rom yüklerken bişey flaşhlarken 3 tuşa basılı tutarak recowery moda girmek için mahvetmişim işin garip yanı hadi ui dolayı recowery moda mecbur öyle girdim modda dahi plhiz toucda bile ses açma kapama pover tuşlarını kullandım halbuki dokunmatik tuşları niye görmedim bilmiyorum
hiç mi yeniden başlat yapmadın...? orda mutlaka görmen lazımdı
ibrahim 42
Üye
çok yaptım farkında değilim dün yeniden rom yükledim yedek aldım bişeyler flaşladım hiçbir tuşa basmadan sadece dokunmatik ile hepsi oluyormuş geç oldu ama iyi oldu bu
musleysa
Üye
Konu Sahibi
nasip... zararın neresinden dönsek kâr dır
ibrahim 42
Üye
aynen öyle inşallah bi sorun çıkmaz bu telefon [emoji336] taaa van dan hediye geldi gerçi ikinci eldi ama hiçbir sorunu yoktu root lu bile değildi vay telefonum seni çok ezdim üzdüm üzgünüm