Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

kartal2378

kartal2378

Üye

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Mobil veri acinca uyari veriyor mu?

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
kartal2378

kartal2378

Üye
Mobil veri acinca uyari veriyor mu?
evet veriyor,benim icin sorun degil,zaten xposed gravity den mobildir wifidir onlarin kisayolunu kullaniyom,o zaman uyari bermiyor direk aciyor[emoji2]

• Beğen
erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
CM13den hyper 5'e geçiş yapmak ne kadar akıl kârı olur? Malum S3 miladını doldurdu fakat CM sayesinde son dakikalarını yaşıyor. Görsellik olarak MIUI kuracaktım tekrar başımı yakacaktım ama hyper konusunu merak ettim herkes eclipse konusuna gel birşeyler paylaşıyoruz demiş :D Neyse sizce CMye göre ne gibi artıları var veya eksileri

• Beğen
Tepkiler: uzman47
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
evet veriyor,benim icin sorun degil,zaten xposed gravity den mobildir wifidir onlarin kisayolunu kullaniyom,o zaman uyari bermiyor direk aciyor[emoji2]
bu ui yi kullanıyorum tek sorun veri uyarı vermesi xposed gravity den nerden yapıyorsun resim eklermisin

uzman47

uzman47

Üye
CM13den hyper 5'e geçiş yapmak ne kadar akıl kârı olur? Malum S3 miladını doldurdu fakat CM sayesinde son dakikalarını yaşıyor. Görsellik olarak MIUI kuracaktım tekrar başımı yakacaktım ama hyper konusunu merak ettim herkes eclipse konusuna gel birşeyler paylaşıyoruz demiş :D Neyse sizce CMye göre ne gibi artıları var veya eksileri
Hyper v5 bildigin stock rom ayarinda yapilmistir.Stabilite ve gorsellik ikisi bir arada. 1 haftadan uzun sure cihazi kapatmadan kullandim. Gorsellik olarakta cm.lere 10 basar. Kullan ve farki gor derim.

• Beğen
Tepkiler: musleysa
kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
xposed ve gravity box yükledim ama seçeneklerde bulamadım veri kapatmayı witgetmi yükleyecem link verseydin keşke

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ui deki veri simgesinden kapatıp açmıyorsun yeni bir veri simgesi ekliyorsun bunu sevmedim yada benmi yanlış yaptım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: musleysa
kartal2378

kartal2378

Üye
ui deki veri simgesinden kapatıp açmıyorsun yeni bir veri simgesi ekliyorsun bunu sevmedim yada benmi yanlış yaptım
[emoji2] widget ekleyceksin bildigin gravity widget i,o zaman seceneklee cikiyor dostum

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok
kartal2378

kartal2378

Üye
bu daha pratik degilmi ama dostum,parmaginla yukariyi asagi cekiyon,mobile basili tutuyon menuye giriyon 2g 3g seciyon,widgetta tek basma ile 3g ye tek basma ile 2g ye gecebikiyon,yada mobil internet ve wifiti acip kapatabiliyon,yada guc tusu seceneklerine girebikiyon,bence pratik

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Evet kolaylık sağlıyor ne bileyim bana hoş gelmedi ui yi devre dışı bırakmak bana hoş gelen bu resimdeki

kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
burdan kapatıp açmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
yani olunca orjinal olsun değilmi

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
birde şu olayı sevmedim xposed ve modülleri yüklediğin zaman bu resimdeki perde tül perde oluyor arkasındaki simgeler ne varsa sırıtıyor bunda hiçbirşey görünmüyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
denemiştim unuttum ama nasıl dı