uzman47
Üye
S3 ten baska bir telefon olsa dayanmazdi .[emoji1]yedi telefonun başını galiba[emoji15]
S3 ten baska bir telefon olsa dayanmazdi .[emoji1]yedi telefonun başını galiba[emoji15]
hee vallaS3 ten baska bir telefon olsa dayanmazdi .[emoji1]
Sen ne yaptin reis geldimi kameran [emoji1]Yere düşüp de olsa darbeden dolayı diyecem.
Whatsappta eşime foto çekip atayım dedim, gitti kamera.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen butun apk.leri toplayip bir zip yapsan mesela.[emoji1]o görüntüler olur tabide keşke zip yapsaydı mesela sec mms apk ya i phone dakinide aynı isim ve tarz yapıp flashlayınca üstüne gömülseydi
[emoji3][emoji3][emoji3] okadar basit değil ama yapılırda zaman lazım,bende öyle bekledim zaten veteriner den[emoji3] ama ne olduysa hayvan tepti galiba vatandaşıSen butun apk.leri toplayip bir zip yapsan mesela.[emoji1]
Senin ingilizcen iyi [emoji3] konusuna niye hepsini bir zip seklinde yapmadin diye sorsan [emoji1][emoji3][emoji3][emoji3] okadar basit değil ama yapılırda zaman lazım,bende öyle bekledim zaten veteriner den[emoji3] ama ne olduysa hayvan tepti galiba vatandaşı
[emoji23][emoji23][emoji23]eşekmi tepmiş baytarı
düşündüm tam baktimki milletde niye hepsini ayrı apk yapmadın diye soruyordu hani 3 5 tanesini zip yapmışyaSenin ingilizcen iyi [emoji3] konusuna niye hepsini bir zip seklinde yapmadin diye sorsan [emoji1]
Geldi geldi üstad.Sen ne yaptin reis geldimi kameran [emoji1]

haydi hayırlısı[emoji3]Geldi geldi üstad.
Birazdan telefonun a..lt kapağını açıp işleme başlayacam![]()

parçaya bile gerek kalmadı yani hadi iyi yırttın geçmiş olsunHaydeee telefoncu geldieeee
Kamera tamamdır. 5 dakika sürmedi ama 5 gündür hepimizi uğraştırdı.
Sorun da neymiş, onu söyleyim.
Soket yerinden çıkmış [emoji35]
Teli açan varsa görmüştür, soketin çıkması neredeyse imkansız.
Ulen bi kaldırdım anakartı, kamera yerinde kaldı. O zaman anladım soketin çıktığını.