Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
uzman47

uzman47

Üye
hatta bu olayı kendim çözdüm durumu anlattim çözümü söyledim vatandaş tiriplendi ama sonra iletilerimi silerek kendi konusunda paylaştı
Sende arama ayarlari-arama uyarilari-arama sirasinda bildir secilimi? Bende secili bildirimler ve mesajlar icin bu hat kopmasina sebep olur mu.

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Sende arama ayarlari-arama uyarilari-arama sirasinda bildir secilimi? Bende secili bildirimler ve mesajlar icin bu hat kopmasina sebep olur mu.

Sende arama ayarlari-arama uyarilari-
onda sıkıntı yok seçili bende de

• Beğen
Tepkiler: uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
bak böyle düzeltti birde bana atar yapti

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, ibrahim ok ve uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
kabul et demi yok benim yaptığım fixde sorun yokda şöylede böylede falan diye atarlandı netice böyle çözdüm meseleyi

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve uzman47
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bende hattim niye gidiyor diyordum. Megerse ayni sikinti hyper dede varmis. Gorusme esnasinda beni biri aradiginda hat kopuyor enteresan. Demekki eclipse ile ayni video arama fixi mevcut romda. [emoji15]
Video aramayi iptal etmek icin hangi fixi flashlicaktim.[emoji4] video arama iptal edince ikinci aramada hat kopma olmaz heralde....
linki ekleseydin içinde işe yarar bişeyler vardır belki

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar cümleten :)
akşam evde odin'den @uzman47 nin linkini verdiği 4.3 stock roma döndüm ve ekran yine gelmedi, yine gelmedi. bugün kamera parçası elime geçer, akşama da değişim yaparım. onda da değişmezse, ne yapacağım bilmiyorum :)
stock romda supersu falan kurdum ama kaldır kısmı aktif olduğu halde chaton falan kaldıramıyorum bi türlü. bende marketten system app remover programını indirdim, onunla kaldırıyorum.
neden istemediğim programları silemiyorum, onu da anlayamadım.

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar cümleten :)
akşam evde odin'den @uzman47 nin linkini verdiği 4.3 stock roma döndüm ve ekran yine gelmedi, yine gelmedi. bugün kamera parçası elime geçer, akşama da değişim yaparım. onda da değişmezse, ne yapacağım bilmiyorum :)
stock romda supersu falan kurdum ama kaldır kısmı aktif olduğu halde chaton falan kaldıramıyorum bi türlü. bende marketten system app remover programını indirdim, onunla kaldırıyorum.
neden istemediğim programları silemiyorum, onu da anlayamadım.
hayırlı cumalar [emoji122][emoji122][emoji122]...da ekranda gelmedi derken senin kamera sorunlu degilmiydi

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
aynen. kamerada sorun var. onu da yazdım da "ekran gelmedi" diye yazarken recovery mod ekranı gelmiyor, onu da yazacaktım. karıştı iyice :)
özetle durum şu:
recovery ekranı gelmiyor, kamera çalışmıyor. menüden kaldır sekmesine basınca programlar silinmiyor, harici program kullanıyorum. :(

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
aynen. kamerada sorun var. onu da yazdım da "ekran gelmedi" diye yazarken recovery mod ekranı gelmiyor, onu da yazacaktım. karıştı iyice :)
özetle durum şu:
recovery ekranı gelmiyor, kamera çalışmıyor. menüden kaldır sekmesine basınca programlar silinmiyor, harici program kullanıyorum. :(
stock yukleyince harici recowery gider bununla twrp yükle

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
birdiger sorununda sistem uygulamaları root iznine sahip uygulamalarla silinir ancak

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
es file kullan bence dosya yöneticisi olarak on numara bence
buda prosu[emoji6]

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
çok teşekkürler üstad. :)
@musleysa üstad, twrp yi kurdum ancak bişeyleri gözden kaçırıyorum sanırım. çünkü recovery ekranına giremiyorum bir türlü.

Twrp yi kurdum, busybox yüklü değil diyor ilk açılışta, ok diyorum ama herhangi bir kurulum yapmıyor.
cihaz bilgisi: samsung glaxy s3 i9300
recovery installed: custom recovery not installed or not detected
Yükle: recovery version to install - twrp-3.0.2-1-i9300.img
Kurtarma yükleyin

ekrandaki bilgiler bu şekilde. kurtarma yükleyin dedim, yükledi ama değişen bişey olmadı. bişeyleri eksik yapıyorum yada gözden kaçırıyorum ama hangisini?
tamamdır üstad, hallettim. normal volume up+power+home tuşuna basınca twrp ye girdi :)

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler üstad. :)
@musleysa üstad, twrp yi kurdum ancak bişeyleri gözden kaçırıyorum sanırım. çünkü recovery ekranına giremiyorum bir türlü.

Twrp yi kurdum, busybox yüklü değil diyor ilk açılışta, ok diyorum ama herhangi bir kurulum yapmıyor.
cihaz bilgisi: samsung glaxy s3 i9300
recovery installed: custom recovery not installed or not detected
Yükle: recovery version to install - twrp-3.0.2-1-i9300.img
Kurtarma yükleyin

ekrandaki bilgiler bu şekilde. kurtarma yükleyin dedim, yükledi ama değişen bişey olmadı. bişeyleri eksik yapıyorum yada gözden kaçırıyorum ama hangisini?
tamamdır üstad, hallettim. normal volume up+power+home tuşuna basınca twrp ye girdi :)
ehh be mübarek[emoji3]

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Yav hiç o şekilde denwmek aklıma gelmiyo ki. Alışmışım power tuşuna basınca menünün gelmesine :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Yav hiç o şekilde denwmek aklıma gelmiyo ki. Alışmışım power tuşuna basınca menünün gelmesine :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eee tabii[emoji3][emoji3] o özellik port romlarda var

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47