mod degilki bu en basitinden Google playden bile iPhone uygulamalarını toplasan daha iyi olur bence...zaten bu tarz bir şeyi daha önce paylaşmıştım,yani bence hüsran begenen uğraşırNiye ki?
boşa çıktı bilehadi hayırlısı olsun inşallah beklentileri boşa çıkarmasa bari
Zip dosyasi vermis .o ne peki..mod degilki bu en basitinden Google playden bile iPhone uygulamalarını toplasan daha iyi olur bence...zaten bu tarz bir şeyi daha önce paylaşmıştım,yani bence hüsran begenen uğraşır
o kadarini bende yapiyorum temiz bir meta ınf dosyasiyla....icinde h.makinesi falan filan var zaten birtek h.makinesini aldım içinden[emoji3]Zip dosyasi vermis .o ne peki..
O kadar goruntu paylasti onlar ne peki ..o kadarini bende yapiyorum temiz bir meta ınf dosyasiyla....icinde h.makinesi falan filan var zaten birtek h.makinesini aldım içinden[emoji3]
yükle dene ne diyeyim....ben diyorum ki yarısını apk olarak yukleyecen sonrada kendi orijinallerini sileceksin ha uğraşsam yaparım ama boşO kadar goruntu paylasti onlar ne peki ..
28 mb lık birşey oda.. içindekiler[emoji6]Zip dosyasi vermis .o ne peki..
boşver zaten iPhone sevmezdim[emoji3][emoji122]boşa çıktı bile
Dedigin gibi benimde kafam sarmadi. S3 e devam.[emoji3]boşver zaten iPhone sevmezdim[emoji3][emoji122]
bunları gerçekten bende yaparım çok basit olmuş uygulamalar marketten zaten ne anladım o işten[emoji53]Dedigin gibi benimde kafam sarmadi. S3 e devam.[emoji3]
Bende hattim niye gidiyor diyordum. Megerse ayni sikinti hyper dede varmis. Gorusme esnasinda beni biri aradiginda hat kopuyor enteresan. Demekki eclipse ile ayni video arama fixi mevcut romda. [emoji15]ayıp olmasın diye bunu aldım içinden[emoji3]
eee demek sende okumuyorsun konulariBende hattim niye gidiyor diyordum. Megerse ayni sikinti hyper dede varmis. Gorusme esnasinda beni biri aradiginda hat kopuyor enteresan. Demekki eclipse ile ayni video arama fixi mevcut romda. [emoji15]
Video aramayi iptal etmek icin hangi fixi flashlicaktim.[emoji4] video arama iptal edince ikinci aramada hat kopma olmaz heralde....
Yaw o sikinti eclipsede var saniyordum. Megerse hyper dede varmis. Neyse ilk verdigin fixi flashliyim goruntulu arama cok onemli degil. Messenger ,tango var zaten.[emoji3]eee demek sende okumuyorsun konulari