Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
iPhone mod tırt çıktı [emoji3][emoji3][emoji3]

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Niye ki?

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
uzman47

uzman47

Üye
mod degilki bu en basitinden Google playden bile iPhone uygulamalarını toplasan daha iyi olur bence...zaten bu tarz bir şeyi daha önce paylaşmıştım,yani bence hüsran begenen uğraşır
Zip dosyasi vermis .o ne peki..

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
o kadarini bende yapiyorum temiz bir meta ınf dosyasiyla....icinde h.makinesi falan filan var zaten birtek h.makinesini aldım içinden[emoji3]
O kadar goruntu paylasti onlar ne peki ..

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
O kadar goruntu paylasti onlar ne peki ..
yükle dene ne diyeyim....ben diyorum ki yarısını apk olarak yukleyecen sonrada kendi orijinallerini sileceksin ha uğraşsam yaparım ama boş

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ayıp olmasın diye bunu aldım içinden[emoji3]

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
ayıp olmasın diye bunu aldım içinden[emoji3]
Bende hattim niye gidiyor diyordum. Megerse ayni sikinti hyper dede varmis. Gorusme esnasinda beni biri aradiginda hat kopuyor enteresan. Demekki eclipse ile ayni video arama fixi mevcut romda. [emoji15]
Video aramayi iptal etmek icin hangi fixi flashlicaktim.[emoji4] video arama iptal edince ikinci aramada hat kopma olmaz heralde....

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Bende hattim niye gidiyor diyordum. Megerse ayni sikinti hyper dede varmis. Gorusme esnasinda beni biri aradiginda hat kopuyor enteresan. Demekki eclipse ile ayni video arama fixi mevcut romda. [emoji15]
Video aramayi iptal etmek icin hangi fixi flashlicaktim.[emoji4] video arama iptal edince ikinci aramada hat kopma olmaz heralde....
eee demek sende okumuyorsun konulari

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, ibrahim ok ve uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
4.4.4 de görüntülü arama fixini yapan türko zaten herkese o dağıttı

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
eee demek sende okumuyorsun konulari
Yaw o sikinti eclipsede var saniyordum. Megerse hyper dede varmis. Neyse ilk verdigin fixi flashliyim goruntulu arama cok onemli degil. Messenger ,tango var zaten.[emoji3]

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece arama bekletmeyi kapattım,konusurken arayanlara meşgul çalışıyor ama görüntülü aramamda çalışıyor [emoji6] kullanıyorum sıkıntı yok ben de

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
hatta bu olayı kendim çözdüm durumu anlattim çözümü söyledim vatandaş tiriplendi ama sonra iletilerimi silerek kendi konusunda paylaştı

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47