hanıma s5 almıştım daha garantisi var tâbi rahat durmadım root attım[emoji3]...neden sözde 2gb ram var oda işte 1.66 falan dolu geliyor tel 1.5 ram, sildim çoğu şeyi şimdi 1 lerde geziyor1 olsa yine iyi, 830mb![]()
Lock screen olmasi lazim.system içinde kilit ekranı apk bulamadım hangisi acaba silip başka kilit kullanacam
yine rom atmak zorunda kalacaksın gibi[emoji3]bulamadım app içinde yok
Priv app kismina baktin mibulamadım app içinde yok
bakayım hocam kusura bakmayın, yoğunluktan fark etmemişimsana özelden yazdım cevap vermedin
Evet hyper v5 kullaniyorum cok nadir bendede gorusme esnasinda sebeke kopuyor .Arkadaşlar merhabalar bu romu açıkcası çok beğendim donma takılma herhangi birşey olmadı ancak telefonla görüşme sırasında bir süre sonra şebeke tamamen gidiyor. Modemi tekrar flashladım yine aynı sıkıntı devam ediyor. Konferans görüşme yapmak istediğimde de komple şebeke gidiyor. Görüntülü konuşma gayet güzel çalışıyor. Aceba sizlerde de öylemi? her yönden bence Hyper V5 den güzel tercih meselesi tabi ancak şunuda belirteyim v5 dede aynı sıkıntım var şebeke kopması yardımcı olursanız sevinirim. Cihaz yurtdışı bu arada ne yapmam gerekiyor. Ayrıca QS Atila romlarıda böyle bir sorun yaşamadım.
Evet hyper v5 kullaniyorum cok nadir bendede gorusme esnasinda sebeke kopuyor .
bende hiç olmamanakla beraber bugüne kadar custom,port romlarda görüntülü konuşma yoktu yani bunlar bir ilk ama tabi daha tam oturmadı bu acidan bakmak lazim olaya[emoji6]... şimdilik ya görüntülü aramadan vazgeçegiz yada konferanstanArkadaşlar merhabalar bu romu açıkcası çok beğendim donma takılma herhangi birşey olmadı ancak telefonla görüşme sırasında bir süre sonra şebeke tamamen gidiyor. Modemi tekrar flashladım yine aynı sıkıntı devam ediyor. Konferans görüşme yapmak istediğimde de komple şebeke gidiyor. Görüntülü konuşma gayet güzel çalışıyor. Aceba sizlerde de öylemi? her yönden bence Hyper V5 den güzel tercih meselesi tabi ancak şunuda belirteyim v5 dede aynı sıkıntım var şebeke kopması yardımcı olursanız sevinirim. Cihaz yurtdışı bu arada ne yapmam gerekiyor. Ayrıca QS Atila romlarıda böyle bir sorun yaşamadım.
Rom çok güzel açıkcası ancak hemen hemen her 20 dk üzeri veya daha kısa konuşmada şebeke kesiliyor yukarıdaki çekim işareti kayboluyor ve 40 sn sonra felan tekrar geliyo yani telefonla konusamaz oldum açıkcası arama bekletmede kapalı olduğu halde durum bu vaziyette çözüm bulamadımbende hiç olmamanakla beraber bugüne kadar custom,port romlarda görüntülü konuşma yoktu yani bunlar bir ilk ama tabi daha tam oturmadı bu acidan bakmak lazim olaya[emoji6]... şimdilik ya görüntülü aramadan vazgeçegiz yada konferanstan
bunu flashlayınRom çok güzel açıkcası ancak hemen hemen her 20 dk üzeri veya daha kısa konuşmada şebeke kesiliyor yukarıdaki çekim işareti kayboluyor ve 40 sn sonra felan tekrar geliyo yani telefonla konusamaz oldum açıkcası arama bekletmede kapalı olduğu halde durum bu vaziyette çözüm bulamadım
bunu flashlayınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızancak görüntülü aramadan fedakarlık etmiş olacaksınız

tekrar bu vaziyete gelsin ama görüntülü arama olsun dersen bunuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızflashla

Valla hocam flashlayım hemen görüntülü konuşma önemli değil konuşma sırasında kesilmesinde
2 sinide deneyim sonuçlarını söylerim teşekkür ederim![]()
Valla hocam flashlayım hemen görüntülü konuşma önemli değil konuşma sırasında kesilmesinde
2 sinide deneyim sonuçlarını söylerim teşekkür ederim![]()

güle güle kullanınValla hocam flashlayım hemen görüntülü konuşma önemli değil konuşma sırasında kesilmesinde
2 sinide deneyim sonuçlarını söylerim teşekkür ederim
Hocam ilk verdiğini flashladım sorun kalmadı gibi görüntülü görüşme çalışmıyor ancak sorun değil rom tam anlamıyla harika oldu benim için çok sağol![]()