Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
onun için sordum note2 için ayrı olsada kuracaktım

• Beğen
Tepkiler: musleysa

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Bi gelsin de boeffla amcadan kastırırız olmadı :)

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
1 olsa yine iyi, 830mb :D
hanıma s5 almıştım daha garantisi var tâbi rahat durmadım root attım[emoji3]...neden sözde 2gb ram var oda işte 1.66 falan dolu geliyor tel 1.5 ram, sildim çoğu şeyi şimdi 1 lerde geziyor

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
system içinde kilit ekranı apk bulamadım hangisi acaba silip başka kilit kullanacam

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bulamadım app içinde yok

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
rom atmam inşallah yedek var zaten şuan ekran kilidini ayarlardan hiçbiri seçtim app içine attım güzel oldu tek sorun görüşme esnasında ekran kilitleniyor priw app içinde de yok

• Beğen
dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
Arkadaşlar merhabalar bu romu açıkcası çok beğendim donma takılma herhangi birşey olmadı ancak telefonla görüşme sırasında bir süre sonra şebeke tamamen gidiyor. Modemi tekrar flashladım yine aynı sıkıntı devam ediyor. Konferans görüşme yapmak istediğimde de komple şebeke gidiyor. Görüntülü konuşma gayet güzel çalışıyor. Aceba sizlerde de öylemi? her yönden bence Hyper V5 den güzel tercih meselesi tabi ancak şunuda belirteyim v5 dede aynı sıkıntım var şebeke kopması yardımcı olursanız sevinirim. Cihaz yurtdışı bu arada ne yapmam gerekiyor. Ayrıca QS Atila romlarıda böyle bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşlar merhabalar bu romu açıkcası çok beğendim donma takılma herhangi birşey olmadı ancak telefonla görüşme sırasında bir süre sonra şebeke tamamen gidiyor. Modemi tekrar flashladım yine aynı sıkıntı devam ediyor. Konferans görüşme yapmak istediğimde de komple şebeke gidiyor. Görüntülü konuşma gayet güzel çalışıyor. Aceba sizlerde de öylemi? her yönden bence Hyper V5 den güzel tercih meselesi tabi ancak şunuda belirteyim v5 dede aynı sıkıntım var şebeke kopması yardımcı olursanız sevinirim. Cihaz yurtdışı bu arada ne yapmam gerekiyor. Ayrıca QS Atila romlarıda böyle bir sorun yaşamadım.
Evet hyper v5 kullaniyorum cok nadir bendede gorusme esnasinda sebeke kopuyor .

• Beğen
Tepkiler: dogukanozcan06
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
bende hiç olmamanakla beraber bugüne kadar custom,port romlarda görüntülü konuşma yoktu yani bunlar bir ilk ama tabi daha tam oturmadı bu acidan bakmak lazim olaya[emoji6]... şimdilik ya görüntülü aramadan vazgeçegiz yada konferanstan

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve dogukanozcan06
dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
bende hiç olmamanakla beraber bugüne kadar custom,port romlarda görüntülü konuşma yoktu yani bunlar bir ilk ama tabi daha tam oturmadı bu acidan bakmak lazim olaya[emoji6]... şimdilik ya görüntülü aramadan vazgeçegiz yada konferanstan
Rom çok güzel açıkcası ancak hemen hemen her 20 dk üzeri veya daha kısa konuşmada şebeke kesiliyor yukarıdaki çekim işareti kayboluyor ve 40 sn sonra felan tekrar geliyo yani telefonla konusamaz oldum açıkcası arama bekletmede kapalı olduğu halde durum bu vaziyette çözüm bulamadım

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Rom çok güzel açıkcası ancak hemen hemen her 20 dk üzeri veya daha kısa konuşmada şebeke kesiliyor yukarıdaki çekim işareti kayboluyor ve 40 sn sonra felan tekrar geliyo yani telefonla konusamaz oldum açıkcası arama bekletmede kapalı olduğu halde durum bu vaziyette çözüm bulamadım
bunu flashlayın ancak görüntülü aramadan fedakarlık etmiş olacaksınız

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
tekrar bu vaziyete gelsin ama görüntülü arama olsun dersen bunu flashla

dogukanozcan06

dogukanozcan06

Üye
bunu flashlayın ancak görüntülü aramadan fedakarlık etmiş olacaksınız

Valla hocam flashlayım hemen görüntülü konuşma önemli değil konuşma sırasında kesilmesinde :)
tekrar bu vaziyete gelsin ama görüntülü arama olsun dersen bunu flashla

2 sinide deneyim sonuçlarını söylerim teşekkür ederim :)
Valla hocam flashlayım hemen görüntülü konuşma önemli değil konuşma sırasında kesilmesinde :)

Hocam ilk verdiğini flashladım sorun kalmadı gibi görüntülü görüşme çalışmıyor ancak sorun değil rom tam anlamıyla harika oldu benim için çok sağol :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi

Hocam ilk verdiğini flashladım sorun kalmadı gibi görüntülü görüşme çalışmıyor ancak sorun değil rom tam anlamıyla harika oldu benim için çok sağol :)
güle güle kullanın

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
arama bekletmede çalışır artik[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: dogukanozcan06 ve uzman47